MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Grand Rapids

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Hjem til den 38. præsident for USA Gerald Ford, og 188.000 indbyggere, Grand Rapids er en by beliggende vest Michigan. Rangeret som den næststørste i staten, byen huser flere gymnasier og universiteter inden for sine grænser. Forskellige grader, mestre, og ph.d.-programmer inden for teknologi og biologi tilbydes her blandt andre.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i USA, Grand Rapids. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Grand Rapids Filter

Master Of Business Administration

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
16 måneder
på universitet

Den Seidman Master of Business Administration på Grand Valley State University er en investering i din faglige, økonomiske og personlige vækst

Læs mere