MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Providence

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grund af en række hospitaler og højere uddannelse faciliteter økonomi Providence nu tjenester baseret på. Kulturen i byen er den samme som Rhode Island kultur. "

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i USA, Providence. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Providence Filter

Master Of Business Administration

Providence College, School of Business
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Uddannelsesprogrammet, der fører til Master of Business Administration grad består af praktiske kurser, som kan bruges på jobbet. Hvert forløb er tilrettelagt således, at det ...

Læs mere