MASTERSTUDIES

Deltid Master - e-business i Krems an der Donau

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

E-business er et felt af undersøgelse, der understreger vigtigheden af ​​at bruge internettet og elektroniske metoder til at udvikle, administrere og drive en virksomhed. E-business kan indebære udveksling af data med partnere gennem online-tjenester, interagere med kunder i online chat og e-mails, og fremme en virksomhed ved at oprette virtuelle annoncer.

Østrig vil udsætte studerende for en bred vifte af landet 's "outstanding " kultur. Østrig er et glimrende studie i udlandet valg for studerende med interesse for det tyske sprog.

Krems er en smuk by i Østrig. Som den femte største, har det hostet nogle bemærkelsesværdige uddannelsescentre såsom Danube University Krems, IMC Fachhochschule Krems og mange andre tekniske institutter.

Deltid Master grad programmer i e-business i Østrig, Krems an der Donau. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i e-business, Krems an der Donau Filter

Master Digital Business Innovation og Transformation

IMC Fachhochschule Krems
Master
Sep 2021
<
Deltid
<
4 semestre
31 May 2021
Engelsk
på universitet

Med Digital Business Innovation og Transformation-mastergraden er du kvalificeret til at styre digital transformation på tværs af flere brancher.

Læs mere