MASTERSTUDIES

Deltid Master - e-handel i Bologna

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Blandt en af ​​de meget gamle byer i Italien, har Bologna altid været en meget fornem sted at besøge og få uddannelse. Uddannelsesinstitutioner, såsom University of Bolonga, prale af veluddannede fakultet og undervisning i middelalderens kunst, musik og kultur.

Deltid Master grad programmer i e-handel i Italien, Bologna. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i e-handel, Bologna Filter

Master i International Business Developer, E-Commerce Specialist, Executive Master i International Business Developer og E-commerce specialist (Country Manager for China)

w.academy
Master
Maj 2021
<
Deltid
Italiensk
på universitet
Online

Den stadig mere populære salgskanal i Kina (50% af køb) sker via e-handel. At skabe handel i Kina kræver et grundigt kendskab til e-handelsmarkedsføring. Virksomheder, organis ...

Læs mere

Executive Master i e-handelsledelse

w.academy
Master
Okt 2021
<
Deltid
<
85 timer
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

w.academy leaser Sida's Academy-afdeling med speciale i levering af Masters og Executive Masters, som i den nærmeste fremtid vil integrere w.academy platformen med metoder, ti ...

Læs mere