close

Filtre

Se resultater

Find dit Master-program i Gastronomi i Europa her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.Masters Degree i Gastronomi i Europa. Få alle meste… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Masters Degree i Gastronomi i Europa. Få alle mester i Gastronomi information og kontakte skolen i Europa direkte!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet mod fagfolk i sektoren og studerende med tidligere studier i gastronomi, såsom en grad i gastronomi.

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet mod fagfolk i sektoren og studerende med tidligere studier i gastronomi, såsom en grad i gastronomi. -
Master
Deltid
8 - 14 måneder
Engelsk, Spansk
Sep 2021
31 Maj 2021
på universitet
 
Audencia Business School
Nantes, Frankrig

I Frankrig praktiserer vi Art de Vivre (kunsten at leve) - en tilgang til dagligdagen, der inkorporerer skønhed, kultur, smag og forbindelse. Dette er en så vigtig del af vore ... +

I Frankrig praktiserer vi Art de Vivre (kunsten at leve) - en tilgang til dagligdagen, der inkorporerer skønhed, kultur, smag og forbindelse. Dette er en så vigtig del af vores kultur, at Frankrig er anerkendt af UNESCO for immateriel kulturarv inden for gastronomi (kunsten at spise og drikke). Dette program lærer dig, hvordan du oversætter traditionen med Art de Vivre til en blomstrende forretning, som det sker i den franske vinindustri og Cognac - den eneste region i verden, hvor Cognac fremstilles, og hjertet i den destillerede spiritusindustri. -
MSc
Fuldtid
13 - 18 måneder
Engelsk
18 Okt 2021
på universitet
Online
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milano, Italien

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere m ... +

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere marketing- og kommunikationsevner med følsomhed og med evnen til at styre designprojektmetoder. -
Master
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanien

Hovedformålet med mesteren er at uddanne fagfolk i kommunikationsfærdigheder og teknikker, der er i stand til at skabe, designe og implementere kommunikationsstrategier til ga ... +

Hovedformålet med mesteren er at uddanne fagfolk i kommunikationsfærdigheder og teknikker, der er i stand til at skabe, designe og implementere kommunikationsstrategier til gastronomiske projekter såvel som at overføre værdier og kultur i kulinariske virksomheder: fra restauranter til reklamekulturelle centre. -
Masters
Fuldtid
9 måneder
Spansk
Okt 2021
Online
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde. En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der søger e ... +

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde. En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der søger et skridt videre i deres erhverv. -
Master
Fuldtid
4 måneder
Spansk
på universitet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

II-niveau masterkursus i italiensk køkken og ønologi, der varer 180 dage, er beskrevet i to dele: det første med en 55-dages længde af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hov ... +

II-niveau masterkursus i italiensk køkken og ønologi, der varer 180 dage, er beskrevet i to dele: det første med en 55-dages længde af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hovedkvarter, suppleret med uddannelsesmæssige ICIF ; det andet består i et 120-dages professionelt praktikophold (valgfrit, ikke inkluderet i abonnementsomkostningerne) på restauranter valgt af skolen. -
Master
Fuldtid
6 måneder
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
University Of The Basque Country
Leioa, Spanien

Gastronomi er en af søjlerne i den baskiske identitet: vi respekterer køkkenet, og vi har været i stand til at udvikle miljøer tilpasset til forskellige måder at samles rundt ... +

Gastronomi er en af søjlerne i den baskiske identitet: vi respekterer køkkenet, og vi har været i stand til at udvikle miljøer tilpasset til forskellige måder at samles rundt om et bord i rum, der forvandler at spise til den sociale handling par excellence, gemyttelighed. Fra UPV / EHU School of Architecture i Donostia, byen med den højeste tæthed af Michelin-stjerner i verden, uddanner vi fagfolk, der er i stand til at kende dybtgående de hemmeligheder, der definerer det gastronomiske multiverseunivers, gastronomiske rum. Fra lageret, køkkener, kølerum, stue, gennemgange, flow ... til ritualer, redskaber, akustisk komfort, belysning, bordservice eller den type menu, der skal tilbydes; Alle elementerne, ægte, funktionelle, oplevelsesmæssige og gemytlige, vil blive analyseret i denne træning, der garanterer en bemærkelsesværdig forbedring af opfattelsen og materialiseringen af gastronomiske miljøer. Sådan stræber vi efter at uddanne specialister i rumdesign på de højeste niveauer af kvalitet og konkurrenceevne. -
Master
Spanish (Spain)
Sep 2021
på universitet
 
Congusto Gourmet Institute
Milano, Italien

Vores kulinariske skole for internationale studerende er udviklet af kendte professionelle kokke til at imødekomme branchens behov og er designet til at levere topuddannelse t ... +

Vores kulinariske skole for internationale studerende er udviklet af kendte professionelle kokke til at imødekomme branchens behov og er designet til at levere topuddannelse til unge mennesker, der ønsker at forbedre deres kendskab til italiensk kulinarisk kunst. Det intensive program for vores kandidatuddannelse har en stærk praktisk tilgang, og teoretiske forestillinger implementeres altid gennem daglig praksis. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 
University Of Gastronomic Sciences
Pollentia, Italien

Studer gastronomi og kulinarisk kunst og lær hvordan man designer bæredygtige fødevaresystemer. Oplev forskellige madkulturer med vores internationale uddannelsesture Udvid di ... +

Studer gastronomi og kulinarisk kunst og lær hvordan man designer bæredygtige fødevaresystemer. Oplev forskellige madkulturer med vores internationale uddannelsesture Udvid dit netværk af kontakter i fødevaresektoren. Oplev førstehånds det dybe forhold mellem de forskellige gastronomiske kulturer og deres territorium. Udvikl en kritisk forståelse af et fødevaresystem ved at analysere de besøgte områder og deres hovedpersoner: fra små lokale producenter til store industrielle virkeligheder. Og under denne pandemi vil vi altid se efter nye løsninger til at fortsætte med at rejse næsten verden rundt, der involverer alle vores sanser. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 
École de Condé
Lyon, Frankrig

Den internationale Master i mad & kok design, fuldt undervises på engelsk, giver et højt uddannelsesniveau inden for kulinarisk og tilberede design.

Den internationale Master i mad & kok design, fuldt undervises på engelsk, giver et højt uddannelsesniveau inden for kulinarisk og tilberede design. -
Master
Fuldtid
Engelsk, Fransk
Sep 2021
på universitet
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Schweiz

Ved udgangen af ​​Master (MBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Uddannelsen dimittenderne vil kombinere teori med deres arbejde erfaring og vise et godt k ... +

Ved udgangen af ​​Master (MBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Uddannelsen dimittenderne vil kombinere teori med deres arbejde erfaring og vise et godt kendskab til den ernæring og Culinary Arts (Food Service Management). -
Masters
Fuldtid
Deltid
16 - 20 måneder
Engelsk
Online
 
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet til branchefolk og studerende med tidligere studier i gastronomi.

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet til branchefolk og studerende med tidligere studier i gastronomi. -
Master
Deltid
8 - 14 måneder
Engelsk, Spansk
Okt 2021
31 Maj 2021
på universitet
 
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanien

Til dette tilbyder mesteren omfattende træning i specifik og samtidig alsidig ledelse, der tager sig af aktuelle tendenser relateret til gastronomi. Mesteren giver værktøjer, ... +

Til dette tilbyder mesteren omfattende træning i specifik og samtidig alsidig ledelse, der tager sig af aktuelle tendenser relateret til gastronomi. Mesteren giver værktøjer, der er fokuseret på at forstå kombinationen af tradition, teknologi og innovation, alt sammen med det formål, at vores studerende får en strategisk, global og bæredygtig vision i enhver af de professionelle muligheder, som mesteren er designet til. -
Masters
Fuldtid
9 måneder
Spansk
Okt 2021
Online
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Denne Master tilbyder en total fordybelse i retter fra dag for at gøre et kvalitativt spring i din karriere. Jeg er i stand til at skabe et kreativt og rentabelt proposition, ... +

Denne Master tilbyder en total fordybelse i retter fra dag for at gøre et kvalitativt spring i din karriere. Jeg er i stand til at skabe et kreativt og rentabelt proposition, ikke kun i madlavning, men også i konfekture og bageri. -
Master
Fuldtid
5 måneder
Spansk
på universitet
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date ... +

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date træning i det sødeste område af køkkenet. -
Master
Fuldtid
5 måneder
Spansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her