MASTERSTUDIES

Deltid Master - Luftfartsledelse i Wildau

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Wildau nærhed til Berlin placerer det strategisk i bydelen Dahme-Spreewald. Kommunen huser 9.600 indbyggere og er kendt for sin rige engineering historie øjeblikket afspejlet gennem de forskellige institutioner teknologi og forretning skal findes her.

Deltid Master grad programmer i Luftfartsledelse i Tyskland, Wildau. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Luftfartsledelse, Wildau Filter

Master of Aviation Management

Wildau Institute of Technology
Master
<
Deltid
<
2 år
på universitet

Luftfart i dag er et af de mest dynamiske hurtigtvoksende industrier i verden.De markedets signaler giver grund til optimisme: flyindustrien, der er strategisk og teknologisk

Læs mere