close

Filtre

Se resultater

Master Markedsføring i Sankt Augustin - Master Markedsføring

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt. Erhvervsfolk med uddanne… Læs mere

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Erhvervsfolk med uddannelse i marketing og kommunikation kan åbne op for nye muligheder for deres karriere. De kan bruge deres evner til at rådgive om forbrugerundersøgelser og image eller bestyrer en markedsføringstilladelse gruppe inden for deres virksomhed.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Bydelen Rhein-Sieg Tyskland spiller hjem til den lille by Sankt Augustin. Den har en rig religiøs historie knyttet til missionsvirksomhed tidligere. Det er opkaldt efter protektor for de guddommelige Word Missionærer.

Master grad programmer i Markedsføring i Tyskland, Sankt Augustin. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyskland
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Sankt Augustin, Tyskland

Målet med kandidatuddannelsen er at give de studerende en dybere forståelse af marketingproblemer på grundlag af en sund marketingrelateret uddannelse.

Målet med kandidatuddannelsen er at give de studerende en dybere forståelse af marketingproblemer på grundlag af en sund marketingrelateret uddannelse. -
Master
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Okt 2021
på universitet