Hvis du vil lære mere om markedsføring og forbrugeradfærd i forhold til mode og tekstil, så er dette uddannelsen for dig. Her får du grundlæggende viden i tekstilværdikæden og specialiserer sig i marketing og kommunikation.

Denne uddannelse giver dig værktøjer til at styre marketing og forbrugeradfærd i tekstil- og modeprocesser. Du får grundlæggende viden om, hvordan du håndterer tekstilværdikæder med et særligt fokus på bæredygtighed.

Svensk Textilskole er lige det rigtige sted at studere mode. Her finder du veludstyrede laboratorier, innovation og forskning inden for teknologi samt design, der ofte gennemføres i samarbejde med branchen. Da Boråsregionen er en tekstilregion, er der gode muligheder for samarbejde, praktikophold og uddannelsesprojekter i nærliggende virksomheder. Svensk Textilskole er en del af University of Borås og alle programmer inden for tekstil er placeret her, www. HB .se / da / The-Swedish-School-of-Textiles /

Programstruktur

Kurserne i det første år repræsenterer tekstilværdikæden fra idé til design via produktion og distribution til marked og håndtering af backflows.

I løbet af andet år fortsætter du med tekstilstyring, men denne gang specialiserer du dig i marketing og kommunikation. Her er fokus på forskellige perspektiver på kommunikation og hvordan man får en bæredygtig meddelelse ud til forbrugerne.

Kurserne har et stærkt grundlag i den nuværende forskning inden for tekstilstyring med fokus på bæredygtighed i tekstilværdikæden samt forskning inden for nærliggende emner som erhvervsøkonomi og industriøkonomi ved University of Borås .

Karriereudsigter

Denne uddannelse giver dig forberedelse til avancerede stillinger både i industrien og i akademiet. Efter eksamen er du udstyret med værktøjer til at arbejde i ledende stillinger inden for marketing, kvalitet, produktion eller logistik, eller du kan blive iværksætter og etablere din egen virksomhed eller fortsætte med at studere til ph.d.

Adgangskrav

Bacheloruddannelse (180 studiepoints) inden for erhvervsøkonomi, industriel økonomi, tekstilteknologi, tekstil eller mode design eller tilsvarende. Desuden skal eleverne have kendskab til engelsk svarende til engelsk 6.

Udvælgelsen er baseret på motivation og online interview.

Kandidatgrad

  • Master of Science (120 studiepoints) med en hovedbevis i Management Specialization Fashion Management og Marketing

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 7 flere kurser fra University of Borås »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
100,000 SEK
Per år. Ingen studieafgift-EU / EØS-borgere
Deadline
Efter placeringer
Efter dato