MA - Opførelse af højhus og lang span bygninger

Kvalifikationer: Specialist


Sprogundervisning emner: Russisk (for studerende, der ikke taler russisk sprog, forudsat forberedende kursus)Genstande af erhvervsaktivitet.

Design og konstruktion af høje bygninger og lang span strukturer - det er et særligt område af byggeri, er fundamentalt forskellig fra konstruktionen af ​​konventionelle bygninger. Med udviklingen af ​​bygge videnskab og teknologi rundt omkring i verden er hastigt stigende antal bygget højhuse og lang span strukturer, design og konstruktion af som kræver en særlig uddannelse af ingeniører.


En kandidat i specialitet "Opførelse af unikke bygninger og strukturer" styrer indsamling, sammenstilling og analyse af baseline data til konstruktion, beregner og opførelse af unikke bygninger og faciliteter ved hjælp af de mest moderne edb-programmer, forbereder et projekt og arbejde dokumentation, design af komplette design og teknik fungerer.

Først og fremmest - dette er en meget dygtig designer, der kan udføre en lang række aktiviteter. Bestemt i processen med at lære er en disciplin relateret til arkitektur, teori om strukturer, strukturelt design, organisering og ledelse af byggeri, økonomiske konstruktion. Alvorlig opmærksomhed på de særlige forhold i konstruktionen af ​​de nordlige områder, på styrken, pålidelighed og tilpasningsevne af bygninger og konstruktioner, samt andre aktuelle emner af kapital konstruktion.Omfanget af aktiviteten af kandidater:

• Design Institute,

• Byggeri organisationer,

• Forskningsinstitutioner,

• Højere læreanstalter bygning profil.

Program undervist i:
  • Russisk

Se 10 flere kurser fra Northern (Arctic) Federal University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
6 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date