Masters i Executive Coaching (AMEC)

Generelt

Program beskrivelse

Streng. Relevant. Ægte. Reflective.

Din Pathway til at blive en fuldt akkrediteret executive coach.

Hvis du er interesseret i at blive en fuldt akkrediteret, professionel executive coach, udstyret med den nyeste viden på området, er dette programmet for dig.

Masters i Executive Coaching er et toårigt, deltids modulært selvstyret program. Det er en mulighed for at gennemgå og genstarte din praksis, få det bedste af dine naturlige evner, lære om dig selv som en træner gennem tilsyn og co-coaching, og møde nogle af de mest erfarne praktikere på området.

Du vil udvikle din coaching og mentorskapacitet, enten for at integrere i din eksisterende rådgivning og coaching arbejde eller at skabe et solidt fundament for en ny coaching og rådgivning praksis.

Programmet tager et relationelt psykologisk perspektiv, som vil uddybe dine kunders selvbevidsthed og deres forståelse af nettet af nøgleforhold i deres organisation. Målet er at udvikle din evne til at reagere på, initiere og aktivere forandring gennem coaching processen.

Dette program er udviklet af erfarne coaching-praktikere, der har en kombination af forskning, psykologisk og organisatorisk udviklingserfaring. To af programmodulerne er blevet tildelt EMCC European Quality Award (EQA) på Senior Practitioner-niveau. Der er i alt fem moduler, men du behøver ikke at forpligte sig til det fulde uddannelsesprogram indtil slutningen af ​​modul 3. For modul 1 har du to muligheder: Coaching for organisationskonsulenter eller Team Coaching for konsulenter. Da begge disse moduler er åbne programmer, kan du vælge at starte med en af ​​disse og derefter tilmelde dig graden, hvis du vil gå videre.

Modul 3 giver dig mulighed for at forberede dig på at blive akkrediteret coach med Ashridge Accreditation efter at have gennemført modul 1 og 2. Denne populære certificering har hjulpet trænere til at udmærke sig siden 2002. Vi kører også korte programmer i Coaching Supervision.

Hvad vil du lære?

Under programmet vil du:

  • Introducer til de nyeste modeller og perspektiver
  • Lær om den relationelle tilgang til coaching
  • Udvikle og udbrede dine coaching og mentorskapsfærdigheder
  • Udvikle større selvbevidsthed, så du kan bruge din erfaring, mens du coaching andre
  • Benchmark dine tilgange som coach
  • Forstå og blive informeret af teoretiske rammer, der understøtter effektiv coaching
  • Øv både kendte og nye coaching færdigheder og interventioner
  • Få en personlig vision af dit eget coaching arbejde
  • Bliv del af et varieret og erfarent fællesskab af trænere.

Hvordan du vil lære

Programmet afspejler Ashridges filosofi om naturen af ​​forandring og læring. Du vil lære i et miljø af refleksion og eksperimentering, snarere end blot at stole på didaktisk input. Læringserfaringen bygger på principperne om voksenuddannelse og udvikling og er velbegrundet i forskning.

Den leveres gennem korte undervisningsmaterialer om coaching teorier og modeller kombineret med små og store gruppediskussioner. Hvert modul omfatter også 'co-coaching' med medstuderende såvel som levende vejledning. I andet år bliver programleverancen en kollektiv og dybere undersøgelse af de vigtigste elementer i coaching: coachen, klienten, forholdet og organisationen.

Ekspert fakultet, forskning og peer learning

Tilgange til executive coaching undervist i denne kandidatgrad er inspireret af vores egne ekspertfakultetspublikationer på området og ved den igangværende forskning, der finder sted inden for Ashridge Center for Coaching.

Undervisningen stilen i denne fuldt akkrediterede coaching kvalifikation er uformel - vi arbejder i en stor kreds af stole uden tabeller og bruger gruppeprocessen og dynamikken til at illustrere vores point. Dette er ikke kun et færdighedsudviklingsprogram - vi gør det teoretiske indhold let at fordøje ved at invitere dig til kritisk at reflektere over teori og praksis. Vi fokuserer på at hjælpe dig med at gøre viden til praksis.

Senest opdateret Jun 2018

Om skolen

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our researc ... Læs mere

Established in 1959 with initial support from companies including Shell and Unilever, Ashridge Executive Education has been focused on helping people, companies, and organizations succeed. Our research, pedagogy, and courses have always had one goal: to improve how organizations perform and how executives lead. Minimer
London , Berkhamsted + 1 Mere Mindre

Akkrediteringer