Masters i matematik

Generelt

Program beskrivelse

Masters i matematik

University of Verona (Italien) tilbyder en toårig (120 ECTS) kandidatuddannelse (Laurea Magistrale) i matematik, der læres på engelsk , designet i overensstemmelse med ECMI's standarder (European Consortium for Mathematics in Industry). Det er en af de seks mastere undervist på engelsk på University of Verona .

Programmet har en stærk international smag , med mange klasser afholdt af internationalt besøgende fakultet . Det tilbyder moduler i ren og anvendt matematik, med særlig vægt på økonomisk matematik og anvendelser af matematik i andre videnskaber . Tilgangen er tværfaglig og involverer forskere fra fysik, datalogi, livs- og sundhedsvidenskab, økonomi.

Der er også et udvekslingsprogram med kandidatuddannelsen i matematik ved universitetet i Trento, så de studerende kan deltage i kurser og moduler, der tilbydes af dette universitet, og der er bilaterale aftaler med flere europæiske universiteter, der deltager i Erasmus-programmet.

Studerende, der har gennemført dette program, vil kunne arbejde i banker og industri , samarbejde med andre forskere i tværfaglige forskerhold , eller ansøge om ph.d. program (fx det fælles ph.d.-program i matematik ved universiteterne i Trento og Verona).

Der er også mulighed for at følge en profil i fundamenter og undervisning i matematik (delvist undervist på italiensk), der forbereder sig på gymnasiet .

Mål studerende har en Laurea Triennale eller en tilsvarende udenlandsk grad (bachelorgrad) , med en stærk grundlæggende uddannelse i matematik .

Du kan finde yderligere oplysninger på følgende link:

https://www.univr.it/en/degree-programmes/2019-2020/sciences-and-engineering/postgraduate-masters/master-s-degree-in-mathematics

Praktik, Tutor, Afhandling

Praktikophold

Der er et stort udvalg af praktikophold (både inden for University of Verona forskerhold og på eksterne faciliteter ) - f.eks. Banker, forsikringsselskaber, R

Tutor

En individuel vejleder fra det akademiske personale er tildelt hver elev. Underviseren rådgiver og hjælper eleven under sit / hans program.

Dissertation og Forskning

Graden tildeles efter forelæggelse af en kandidats afhandling eller afhandling , skrevet af den studerende under tilsyn af en akademisk rådgiver. Emner spænder fra algebra, analyse og anvendt matematik til matematikundervisning og anvendelser af matematik til andre videnskaber som fysik, datalogi, biovidenskab og økonomi.

Kandidater har mulighed for at ansøge om en fælles ph.d. program i matematik af universiteterne i Trento og Verona.

Studerende Support

OPKALDNING TIL ANSØGNING OG STUDIER TIL IKKE-EU-STUDENTER:

Indkaldelse af ansøgninger om forhåndsoptagelse til internationale kandidatuddannelser University of Verona , for ikke-EU-studerende, der har en udenlandsk akademisk grad og bor uden for EU.

For studieåret 2020/2021 tildeles 16 stipendier til topkandidater fra lande uden for EU . Læs omhyggeligt "Opfordring til ansøgninger" for yderligere information. Ansøgningsfrist: 31. marts 2020 , 12.00, middag (italiensk tid, GMT 1). Brug for hjælp? Kontakt os på admissions@ateneo.univr.it

Du kan finde opkaldet om applikationer og yderligere information på følgende link:
https://www.univr.it/it/i-nostri-servizi/avvisi/-/avviso-servizio/1890

STUDIESTIPENDIER

University of Verona tilbyder en række stipendier til at belønne fremragende studerende og / eller for at hjælpe dem fra familier med lavere indkomst. Stipendier er beregnet til at dække en del af den studerendes leveomkostninger for hvert studieår.

  • Stipendier under University of Verona - International kandidatuddannelse ay 2020/2021
  • Studieafgift for ikke-EU-studerende.
  • Studieafgift, skatter, reduktioner, fordele baseret på fortjeneste og skattefritagelser - bachelor og kandidatuddannelser
  • Forordninger om studerendes gebyrer

· Deltidsarbejde for studerende

ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

  • Stipendier finansieret af det italienske udenrigsministerium
  • Invester dit talent i Italien
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Verona is dedicated to innovation and to maintaining the high quality of its teaching and research. The institution has 22,689 students, and 1,500 teaching and non-teaching staff all ... Læs mere

The University of Verona is dedicated to innovation and to maintaining the high quality of its teaching and research. The institution has 22,689 students, and 1,500 teaching and non-teaching staff all dedicated to a continual process of growth and to the development of human, structural and financial resources. Minimer