Formuleringskemi tillader at gøre komplekse polymerkombinationer for at skabe klæbemidler, trykfarver, maling eller kosmetik.

  • Klæbemidler, der altid er usynlige, men til stede, begrænser sig ikke kun til offentligheden: de er uundværlige på mange forskellige områder som indretning, medicinsk protese, broer, flykonstruktioner, husholdningsapparater mv.
  • Blæk er overalt: i trykning selvfølgelig, men også i emballage, elektroniske apparater mv.
  • Malinger skal kombinere mange forskellige kvaliteter: uigennemtrængelige og dekorative til vægge, ikke-giftige til mad og møbler, komplekse til luftfart osv.
  • Kosmetik, der har eksisteret siden tid og mindesmærke, bringer sammen ekstremt strenge sanitære begrænsninger, som kræver en grundig viden om kemi og polymerer for alle, der beskæftiger sig med domænet.

pic_14_wheelpic_15_samplepic_16_paintpic_17_lipsticks

Arbejdsmuligheder for ingeniører i formuleringskemi er meget store:

  • Uphill: i kemiske produktfirmaer.
  • Opfattelse og fabrikation.
  • Downhill: industrier, der bruger produkterne.

Adgang til studerende uden for Frankrig

1. års optagelse:

  • Kandidatuddannelser i kemi (bachelorgrad eller tilsvarende, 180 ECTS)
  • Et tilfredsstillende niveau på fransk: B2 CERF interview med ITECH

2. års optagelse:

1 års kandidatuddannelser afsluttet (M1 eller tilsvarende, 240 ECTS)

Hvordan man ansøger?

Besøg og registrer dig på inscription.itech.fr (for EU-studerende).

Eller

Ansøg via Campus France site (CEF procedurer).

For lande, der ikke har CEF-procedurer med Frankrig, skal du gøre en ansøgning om foreløbig optagelse (DAP) til den franske ambassades kulturelle tjeneste i dit bopælsland.

Studieafgifter

Undervisningsafgifter for den franske afdeling er 7000 € / år.

Praktisk træning

ITECH er vedholdende i at forsyne studerende med en stærk faglig erfaring. Ud over en tværfaglig undervisning tilføjer instituttet et minimum af 10 måneders obligatoriske praktikophold i virksomheder for de regelmæssige statusstuderende.

Slutningen af ​​1. år: International erfaring - minimum 6 uger

Denne internationale erfaring udarbejdes på forhånd med hensyn til en interkulturel tilgang, og forventningerne til rapportens indhold er fuldt definerede. Dette er en individuel gennemgang af hver elevs oplevelse og fungere som grundlag for refleksion under de interkulturelle lektioner følgende term.

Slutningen af ​​2. år: Ingeniørplacering - minimum 8 uger

Praktisk anvendelse med privilegeret praktikantstatus giver eleverne mulighed for at komme fra ansigt til ansigt med virkeligheden af ​​virksomhedernes liv og blive bekendt med virksomhedernes materielle, økonomiske og menneskelige krav.

Slut på 3. år: Slutårsprojekt - maksimalt 6 måneder

Dette er et projekt, der generelt er overladt til unge ingeniører. Studerende demonstrerer, at de er i stand til at handle selvstændigt og håndtere komplekse emner i situationer, som til tider kan være komplekse. Projektet omfatter mindst 5 måneders placering med et firma eller laboratorium, enten i Frankrig eller i udlandet.

Regionen

pic_7_lyon

Lyon ligger i den sydøstlige del af Frankrig, på sammenløbet mellem Rhône og Saône-floderne. Det ligger ved en geografisk grænse, nord for den naturlige korridor i Rhône-dalen (som strækker sig fra Lyon til Marseille). Med Lyon-Saint Exupéry internationale lufthavn og tre TGV højhastighedstog, er Lyon forbundet med alle større europæiske byer og verden! Lyon er kun 2 timer fra TGV til Paris og 1hr40 til Marseille og Middelhavet. Hvis det er bjerge du foretrækker, er Alperne kun 90 minutter væk med bil, Massif Central kun 30 minutter væk.

Historisk set er Lyon en industriel by og huser derfor mange petrokemiske industrier langs Saône og Rhône-floderne i den såkaldte "kemikorridor".

Lyon er også byen med det næststørste antal studerende i Frankrig, med tre universiteter og mange ingeniørskoler. Med hensyn til befolkningen er det den 3. største by i Frankrig med over 470.000 indbyggere og den næststørste bydel efter Paris (2 millioner indbyggere).

lyon_pic

Program undervist i:
Fransk

Se 5 flere kurser fra ITECH Lyon »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
7,000 EUR
Deadline
Kontakt skolen
15th of June 2016
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Sep 13, 2019
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
15th of June 2016
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
15th of June 2016
End Date
Sep 13, 2019