Master of Science i IMEF, helt undervises på engelsk, er udviklingen af ​​den engelske læseplaner af Master Degree MAFIB. IMEF er en to-årig lærerig oplevelse, der nærmer dynamikken i international ledelse, iværksætteri, og finansiering. Denne Master Degree træner studerende til at udvikle hårde og bløde færdigheder, der kræves for at blive succesfulde ledere, iværksættere, analytikere og konsulenter.

IMEF tilbyder et internationalt miljø, der giver mulighed for studerende til at arbejde med internationale kolleger, professorer og ledere: mere end 20 professorer i MAFIB kommer fra primære internationale universiteter over hele verden: USA, Canada, Australien, Storbritannien, Irland, Tyskland , Østrig, Frankrig og, selvfølgelig, Italien. IMEF har stærke relationer med italienske og foreigns virksomheder: hvert år, studerende deltager i mere end 55 praktikophold i hele verden (i EU, i USA, i Afrika og Oceanien).

Således i overensstemmelse med arbejdsmarkedets krav de, vil de studerende lære, hvordan man effektivt at arbejde i multikulturelle økonomiske, sociale og økonomiske sammenhænge.

LÆRING EMNER

De studerende kan vælge mellem to forskellige læseplaner:

Management, Entrepreneurship, Marketing og Social Forandring (MEMS) fokuserer på iværksætteri, business innovationsstrategi, ledelsesbeslutning, globalt lederskab, forandringsledelse, digital marketing management og nye sociale modeller for forbrug. Studerende vil udvikle evnen til at løse komplekse problemer i multikulturelle kontekster for at blive fremtidens mere bevidste iværksættere, ledere og konsulenter.

Koordinator: Prof. Mara Bergamaschi og Prof. Daniela Andreini

Ledelse og Finansministeriet for Internationale Marlets (MAFIM) fokuserer på international handel management, international business management, corporate finance, risikostyring og kvantitativ dataanalyse for finansiering. Studerende vil udvikle færdigheder og evner til at genkende nye muligheder på de internationale markeder, til at analysere dem og tage den rigtige beslutning, for hurtigt at justere kommercielle og finansielle strategier, til at tilpasse sig ændringer i international forretningspraksis.

Koordinator: Prof. Giovanna Zanotti og Prof. Gianpaolo Baronchelli

HVEM IMEF er rettet

IMEF er rettet til studerende, der søger en tværfaglig og international ledelsesmæssige forberedelse (finans, international handel, international business, ledelse, Ledelse & HRM, marketing og iværksætteri), og et miljø, hvor at udvikle tværfaglige kompetencer, operative og adfærdsmæssige færdigheder gennem uddannelse og hands på læring.

UNDERVISNINGSMETODER

De pædagogiske metoder, der anvendes i IMEF formål at udvikle innovative kvantitative og kvalitative analyse færdigheder, sammen med evnen til at arbejde i multikulturelle kontekster, de strategier til at operere på de globale markeder, de strategiske og operative værktøjer til at operere på de finansielle institutioner. Af denne grund, i alle kurser instruktører vil vedtage innovative og dynamiske uddannelsesaktiviteter, såsom laboratorier, simuleringer, taler og casestudier. Desuden er der i specifikke kurser og programmer, virksomheder vil deltage aktivt med studerende, der arbejder sammen om fælles udvikling af ny viden og færdigheder.

internationale muligheder

IMEF tager studerende verden, takket være en lang række internationale programmer, såsom:

 • Boarding Pass: en international seks måneders program i samarbejde med Freie Universität Berlin, IESEG Universitet Lille (F), Technische Universität Chemnitz (D), University of Washington Bothell (Seattle - USA).
 • Fælles Master i Global Business: etårigt program i samarbejde med videregående School of Economics di Nizhny Novgorod (Rusland) og Johannes Kepler Universität di Linz (Østrig).
 • For det akademiske år 2016-2017 nye aftaler vil være tegn, dvs. Genève School of Economics og Management.
 • Erasmus praktikophold: studerende kan få et tilskud til praktikophold i et EU-land.
 • CRCC Asien: studerende kan få et tilskud til praktikophold i Kina.
 • Euromondo: studerende kan få et tilskud til praktikophold i hele verden

KARRIEREUDSIGTER

Kandidater forventes at kunne konkurrere om job i virksomheder, finansielle institutioner, konsulentvirksomheder, i nationale og internationale virksomheder, eller selv starte en iværksættervirksomhed. 85% af kandidaterne på MAFIB på engelsk (fra 2016 IMEF) finder et job inden for 12 måneder siden Master eksamen, Eksempler på specifikke områder, hvor kandidater fra IMEF kan give værdifulde bidrag er: leder og / eller junior manager i markedsføring og digital marketing import og eksport junior leder

 • Entreprenerial venture (i nystartede virksomheder eller familievirksomheder)
 • menneskelige ressourcer leder
 • key account manager
 • salgschef
 • projektleder
 • risk manager
 • finans analytiker
 • finans konsulent
 • junior finans krybbe
 • junior manager i banker og finansielle formidlere

ADGANG

Udenlandske studerende

Ansøgere er en engelsk niveau B2 i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR). Ansøgere skal også indsende til en individuel samtale (også via Skype) for at teste, om de opfylder adgangskravene. For information om hvordan man ansøger, præ-tilmeldingsformular, optagelsesprøve og tilmelding, skal du følge nedenstående links:

 • Indgående Erasmus-studerende - Dette kursus følger de almindelige regler i det officielle Exchange Programme. For mere information, besøg venligst Studiare i Italia - Anvendelse IMEF og kontakte internationale kontor - eller Program Director.
 • Indgående Ekstra EU udvekslingsstuderende - Dette kursus følger de almindelige regler i det officielle Exchange Program. For mere information, besøg venligst Studiare i Italia - Anvendelse IMEF og kontakte internationale kontor - eller Program Director.
 • Degree-søger studerende fra en EU-land - Studerende, der kommer fra et EU-land følger de samme optagelsesregler af italienske studerende.

STUDERENDE med en italiensk bachelorgrad

For studerende med en italiensk bachelor i klasse 18 eller 33 (Economics and Business) kræves det minimum karakteren 80/110 i bacheloruddannelsen.

For studerende med en italiensk bachelor i andre end 18 eller 33 klasser kræves det et mærke mindst 90/110 i bachelorgrad og et minimum af samlet 60 cfu i en eller flere af følgende områder: mindst 18 cfu i økonomi , forretning og forvaltning + Statistik, Matematik, Law.

Alle ansøgere skal en engelsk niveau B2 i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR).

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 18 flere kurser fra University Of Bergamo »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date