Med i tosproget og multikulturel undervisning

Generelt

Program beskrivelse

Læseplanerne Krav til 2016-2017 akademiske år

Vores grad forbereder kandidater til en karriere som en engelsk som andet sprog (ESL) klasseværelse lærer, lærer ESL ressource, eller en lærer har ansvaret for at levere ESL undervisning og støtte i den almindelige klasseundervisning eller specielle indstillinger. Kandidater får den viden, færdigheder og dispositioner for at udvikle ESL færdigheder på tværs af læsning, skrivning, og lytte, og til at inddrage lokalsamfundet og familier som partnere. De vil også forlade programmet med et historisk perspektiv af engelske elever i de amerikanske Kandidater vil udvikle specifikke færdigheder til vurdering engelsk lærende sprogfærdighed og indhold område viden, og viden om forskellige programtyper modeller. De vil blive bekendt med aktuelle forskning i ESL instruktion, og forstå, hvordan teorien kan struktureres i praksis i klasseværelset for at udvikle de mundtlige sprog og læsefærdigheder af alle studerende.

Den tosprogede og multikulturel uddannelse, Master of Education har 2 vægt:

 • Tosproget vægt
 • Engelsk som andet sprog vægt

Forbered dig på en karriere som tosproget eller engelsk som andet sprog (ESL) lærer med denne kandidatgrad. Der er en stigende efterspørgsel efter personer med dette præparat. Med denne grad, kan du blive en:

 • Tosprogede eller ESL klasseværelset lærer
 • Tosprogede eller ESL ressource lærer
 • Lærer ansvarlig for at give tosprogede eller ESL support i klasseværelset eller specielle indstillinger

Påtegninger

Tosproget Vægten

Hvis du ønsker at opfylde Arizona Tosprogede påtegning krav, du kan, gennem omhyggelig planlægning med din rådgiver, tjene denne påtegning i din kandidatuddannelse. Du er nødt til at demonstrere sprogfærdigheder i et andet sprog.

ESL Vægten

Du behøver ikke at demonstrere sprogfærdigheder i et andet sprog. Men hvis du beslutter at tjene enten tosprogede godkendelse eller ESL godkendelse, skal du opfylde og kontrollere den anden sprogindlæring erfaring og lærer certificering kravene i disse påtegninger. Besøg AZ Department of Education for mere information.

Vær opmærksom dog, at Northern Arizona University ikke giver hverken godkendelse. Sådan modtager enten en tosproget eller engelsk som andetsprog påtegning, skal du søge på Arizona Department of Education.

Vær opmærksom på, at vores uddannelse ikke automatisk fører til godkendelse. Hvis du er interesseret i både en grad og en påtegning, skal du arbejde tæt sammen med din rådgiver til at nå begge mål.

Hvad kan jeg gøre med en Master of Education i ESL og tosproget undervisning - ESL?

Vores grad program forbereder dig til en karriere som en engelsk som andet sprog (ESL) klasseværelse lærer, lærer ESL ressource, eller en lærer har ansvaret for at levere ESL undervisning og støtte i den almindelige klasseundervisning eller specielle indstillinger. Efterspørgslen efter sådanne færdigheder vokser over hele landet. Du behøver ikke at demonstrere sprogfærdigheder i et andet sprog. Men hvis du beslutter at tjene enten tosprogede godkendelse eller ESL godkendelse, skal du opfylde de sprogkundskaber og lærer certificering kravene i disse påtegninger.

Med yderligere uddannelse, en af ​​disse stier er mulig:

 • Engelsk som andet sprog lærer
 • Classroom lærer
 • Engelsk som andet sprog direktør

University Krav

For at modtage en kandidatgrad på Northern Arizona University, skal du udfylde en planlagt gruppe af kurser fra en eller flere fagområder, som består af mindst 30 enheder af graduate-niveau kurser. (Mange kandidatuddannelser kræver mere end 30 enheder.)

Du skal desuden udfylde:

 • Alle krav til dine specifikke faglige plan (er). Dette kan omfatte en afhandling.
 • Alt graduate arbejde med en kumulativ kvotient på mindst 3,0.
 • Alt arbejde hen imod kandidatgrad skal være afsluttet senest seks år i træk. De seks år begynder med semesteret og år for adgang til programmet.

Udover University Krav:

Komplet individuelle behov plan.

Kandidater i dette program af undersøgelsen er forpligtet til at godtgøre videnindhold, pædagogisk viden og færdigheder, og faglige viden til at tilmelde sig feltarbejdsaspekterne og capstone kurser. Indhold, pædagogisk og faglig viden eller færdigheder er påvist gennem kandidat præstationer på centrale vurderinger indlejret i følgende kurser:

 • BME 530, BME 608, BME 631, BME 634, BME 637, og BME 698
 • En portefølje af prøve arbejde, der demonstrerer færdighed på TESOL faglige standarder, og gennem en forbipasserende score på en omfattende undersøgelse

YDERLIGERE adgangskrav

Adgangskrav ud over optagelse til NAU er påkrævet.

 • NAU Graduate Online ansøgning er påkrævet for alle programmer. Nærmere oplysninger om adgangskrav er inkluderet i online-ansøgning.
 • Bachelor-grad fra et regionalt akkrediteret institution
 • Kvotient (GPA) på 3,00 (skala er 4.00 = "A"), eller tilsvarende.
 • Adgang til mange kandidatuddannelser er på et konkurrencemæssigt grundlag, og programmer kan have højere standarder end dem, der er oprettet ved Graduate College.
 • Udskrifter
 • For detaljer om graduate indrejsepolitikken, kan du besøge Graduate Admissions Politik
 • Internationale ansøgere har yderligere adgangskrav.

Individuelle program adgangskrav inkluderer:

 • IVP Fingerprint clearance kort
 • Undervisning certifikat (hvis ansøgeren har en)

Student Learning Outcomes:

Kandidater vil: 1. Vid, forstå og anvende de store teorier og forskning i relation til strukturen og erhvervelse af sprog 2. Påfør store teorier og forskning til at hjælpe engelsksprogede elever udvikler sprog og læsefærdigheder og opnå i indholdsområdet.

 1. Vid, forstå og bruge store begreber, principper, teorier og forskning i relation til arten og rolle kultur og kulturelle grupper at konstruere støttende læringsmiljøer for engelsksprogede.

4.. Vid, forstå og anvende begreber, forskning og bedste praksis for at planlægge klasseundervisning for engelsksprogede.

5.. Demonstrere forståelse af emner og begreber skøn.

6.. Brug en bred vifte af standardbaserede Sprogfærdighedskravene instrumenter til at vise sprog vækst og til at informere deres undervisning.

Senest opdateret Aug 2016

Om skolen

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Læs mere

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Minimer