Mester Af Teknologi I Geomatics

CEPT University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mester Af Teknologi I Geomatics

CEPT University

mester af teknologi i Geomatics

Programoversigt

The Masters of Technology i Geomatics er et område med gamle rødder, moderne relevans og et øje på fremtiden. Geomatics er både en anvendt videnskab og en professionel disciplin. Geomatics, også kendt som Geo-Informatics, refererer til matematik, videnskab og teknologi, der anvendes til at studere geografisk information. M.Tech i Geomatics er en professionel kursus, som er unik og anderledes end mainstream specialisering, som tilbyder nyeste rumbaseret teknologi.

Geomatics er for dem, der er tech-kyndige, ønsker at få uddannet og dygtighed udviklet i telemåling og geografisk informationssystemer, der med kendskab til computere kan bruge deres færdigheder i at udvikle redskaber til at gøre verden interessant og enkelt at forstå for mennesker og viden -baseret beslutningstagning. De, der hører til området for Engineering, arkitektur, planlægning, Informationsteknologi, Datalogi, Basic Science, Earth Science, geografi, men ønsker at studere for en påført karriere så Geomatics kan være meget givende.

Curriculum

Masters i Geomatics er designet "disciplin neutral" for tværfaglige studerende og fagfolk. Det omfatter jordobservation fra rummet gennem forskellige telemåling sensorer. Kurset dækker data erhvervelse systemet, GIS, informationsteknologi, ansøgning ressourcer og analyser til de tværfaglige kandidater og fagfolk. Geomatics strækker sig ind mere moderne metoder, herunder Global Positioning Systems, Digital Fotogrammetri, LiDAR Technology, kvalitativ og kvantitativ analyse af satellit- og luftfotos specifikke for geovidenskab og miljømæssige applikationer. Forskellige aspekter af projektplanlægning og ledelse, database design og arkivering, Big-data, web og mobil GIS, integration og håndtering af flere geo-rumlige data med integreret tilgang og applikationer med omfattende teoretisk og case baseret undervisning er også undervist.

GeomaticsStudents

Optagelse og Forudsætninger

Et minimum af 55% samlet mærker i bachelor- / kandidatuddannelse til generelle kategori kandidater og 50% for SC / ST / OBC kategori kandidater er nødvendig for alle PG Fakultet Technology Program.

  • Diplomingeniør / Bachelor of Technology i - Civil Engineering, Computer Engineering, landbrug, vandressourcer, Miljøteknologi, Elektronik og Kommunikation, Information Technology.
  • Bachelor of Architecture eller planlægning
  • Førere af - Basic Science, Earth Science, klimavidenskaben, miljøvidenskab, Informationsteknologi, Disaster Management, MA i geografi.

internationale adgangskrav

CEPT ledende hovedstolen for internationale Admissions er at søge ækvivalens mellem internationale standarder opnået og de indiske hjem studerende. Der er forskelle mellem Europa, Amerika og Indien i graden længde, akademiske standarder og award struktur. CEPT vil derfor overveje hver international ansøgning efter egen fortjeneste, der søger international ækvivalens og under hensyntagen eventuelle faglige krav, at disse programmer har.

Undervisningssprog

Engelsk

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Indien - Ahmedabad, Gujarat
Startdato: Juli 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2018
Indien - Ahmedabad, Gujarat
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen