Mester Fortælling

Escuela de Escritores

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mester Fortælling

Escuela de Escritores

skrivning

Velkommen til IX Promotion

Velkommen til IX Promotion Master Narrative skrive Kunsten og håndværk af School of Writers.

Master Narrativ skriftligt une - gennem erfaring Writers Skole - traditionen med formændene for kreativ skrivning angelsaksiske universiteter med pædagogiske tilgange europæiske skoler, universiteter medlemmer, ligesom os, af den europæiske sammenslutning Creative Writing Program (EACWP). Formålet med kurset er at lære håndværket i at skrive og arbejde de tre søjler, der gør dette håndværk til en kunst: Teknik, kreativitet og følsomhed.

Siden starten i oktober 2009, som mere end halvfems studerende har deltaget i denne pædagogiske projekt pioner i Spanien.

En forfatter skriver, ja, men hvis han virkelig ønsker at være en kunstner af sin tid, skal også vide det litterære tradition, der går forud det, og der tilføjer, værktøjer tekstanalyse, kunstretninger og tanke i sin dialog med skriver, eller hvad fremtiden for fortællende indblik i begyndelsen af ​​dette århundrede.

Og, selvfølgelig, skal en forfatter etablere en kommunikationskanal med sig selv, med sit blik og sandhed, med kilder - altid meget personligt - din inspiration og kreativitet, med hvad han, og han alene, har at fortælle.

Teknikken og følsomhed, kunst og håndværk; et ambitiøst mål, som vi har designet en læreproces, der vil have som guider til de mest prestigefyldte skrive lærere med mange års erfaring bag sig, der deler kloster med kunstnere, forfattere, redaktører, dramatikere og eksperter i filosofi, historie, litteratur, psykologi og kreativitet. Vi har også deltagelse af skoler som de Barcelona Ateneu Escola d'Escriptura forlag eller så opmærksomme på den nuværende af spansk litteratur Skum sider, sideskift, Tropo, Talentura eller Gens.

Seminarer og regelmæssige møder med forfattere og deres refleksioner over litteratur, der kommer - har passeret gennem vores klasseværelser Alessandro Baricco, Luis Landero, Rosa Montero, Enrique Vila-Matas, Juan José Millás, Ray Loriga, Luis Garcia-Montero, Bernardo Atxaga , Almudena Grandes, Andrés Neuman, Luis Goytisolo eller Agustín Fernández Mallo blandt andet afsluttet orienteret til at give de studerende den tekniske viden om handel og til at fremme kreativitet og individualitet af kunstneren uddannelse. Klik her for komplet information om indgangen eksamen.

Undersøgelse plan

første år

første semester

 • teoretiske fag
  • Filosofi og litteratur
  • Teori og praksis i fortællende jeg
  • klassisk litteratur
  • Skrivning og psykologi
<li>praktiske fag<ul><li>fortælleteknik I</li> <li> Kritisk læsning I</li> <li> poetisk sprog</li> <li> Grammatik og stil jeg</li> <li> Kreative Klasseværelse I</li>

</ul><p><em>anden periode</em> </p>
 • teoretiske fag
  • samtidslitteratur
  • Teori og praksis i fortællende II
  • litterære genrer
  • moderne litteratur på spansk
<li>praktiske fag<ul><li>fortælleteknik II</li> <li> Kritisk Reading II</li> <li> Grammatik og Style II</li> <li> Kreative Klasseværelse II</li>

</ul><p><strong>andet år</strong></p>

første semester

 • teoretiske fag
  • middelalderlig og moderne litteratur
  • Forfattere og kunstnere
  • Psykologiske tilgange til kreativitet
  • Selvbiografisk skrivning og autoficción
<li>praktiske fag<ul><li>Dialog i fortællingen</li> <li> Kritisk Reading III</li> <li> Jeg narrative projekter</li> <li> Den litterære karakter</li> <li> Kreative Klasseværelse III</li>

</ul><p><em>anden periode</em> </p>
 • teoretiske fag
  • tekstanalyse
  • Professionel redigering og læsning
  • Introduktion til test
  • Børn og unge kritisk literariaLiteratura
<li>praktiske fag<ul><li>Narrative Projekt II</li> <li> argumenterende debat</li>

</ul><h2><strong>Projekt</strong></h2>

Projekter, ifølge lærerne ansvarlige, har større litterær kvalitet vil blive vurderet af læsning udvalg Alfaguara, Skum Sider og sideskift forlag, forfattere School, som har samarbejdsaftaler; denne læsning medfører ikke nødvendigvis en forpligtelse til offentliggørelse.

Disse projekter vil blive gennemført i løbet af andet år af masterHvor meget af arbejdet vil tage sig, at hver elev skriver en fortælling projekt, der kan øve og lægge de ressourcer og færdigheder lært og give tøjler til deres fantasi og kreativitet. Dette projekt vil have en længde på mindst 80 sider og kan være en (kort) roman eller en samling af historier. Afslutning af dette projekt vil være afgørende for at passere Master og kvalificering af det vil være afgørende ved fastsættelsen af ​​den endelige karakter af den studerende. For at realisere dette projekt, vil de studerende have et emne, Projekt Narrative I og Projekt Narrative II, dedikeret til at vejlede dem i skriveprocessen samt selvstudier (to per semester), hvor personligt diskutere med læreren situation hvert projekt.

Ud over disse underviser timer, vurderer, at projektet vil indebære at skrive et 300 timer den studerende arbejde.

Og efter mestrene

Afslutning af Master er ikke enden af ​​en vej, men i starten.

Nogle studerende fra tidligere kampagner har fået tildelt tilskud til kurser forbliver eller praksis af et forlag eller institutioner som EU eller Biennalen for unge kunstnere i Middelhavet. En hel del af dem er dedikeret til at lære kreativ skrivning. Mange af dem er professorer på School of Writers, andre er i forskellige centre i Spanien og Latinamerika. Medier og kommunikationsafdelinger, reklamebureauer, forlag, er profilen af ​​vores studerende i stigende grad efterspørges dag.

Men det grundlæggende mål med Master er at uddanne forfattere, og vi er især stolte af, at 25% af de studerende på de første fem kampagner som de har offentliggjort en eller flere bøger, ofte selv kandidatspecialet. Og, selvfølgelig, de får sådanne prestigefyldte litterære priser som 2016 Narrative Felipe Trigo.

I sidste ende vil viden giver Master Narrative vil åbne vejen for at skrive, men også alle stier og veje, der skærer det.

Metode

Master Narrativ skriftligt er designet til at udvikle tekniske færdigheder, kreativitet og følsomhed af forfatteren.

For at opnå dette foreslår vi en teoretisk og praktisk tilgang artikuleret i tre typer af klasser: teoretiske sessioner en time og en halv, praktiske øvelser mellem to og to og en halv time, og seminarer Creative Klasseværelse fire timer. Hertil kommer, at i det andet år, vil de studerende have to timer personlig vejledning med professor i fortællende projekter per semester.

Klassen tidsplan for kurset 2017/2019 vil være mandag til onsdag i sessioner af 3 timer og halvdelen (1 forelæsning og praksis). Kreative Klasseværelse sessioner vil finde sted omkring en lørdag om måneden, morgen (10:00 til 14:00).

Selvom meget af arbejdet vil blive udviklet i klasser, skal eleverne udføre skriveøvelser derhjemme samt aflæsninger og arbejde bestilt af lærere i forskellige fag. Konferencer og møder med forfattere kan også, hvis det skønnes nødvendigt, uden for skoletiden, selvom fremmøde til dem vil være frivillig.

 • Til titlen Master skal opfylde følgende krav:
 • Deltag mindst 70% af undervisningen for hvert fag og deltage aktivt i dem.
 • Levere job eller bedre præstation test af hver enkelt lærer anmodet ved afslutningen af ​​de respektive fag.
 • For at godkende udkastet til den endelige mester. Vurderingen af ​​dette projekt af fakultetet tildeler 1 til 10. Denne rating, sammen med den samlede score i andre fag, vil afgøre den endelige karakter, som den studerende vil modtage titlen. Disse notater kan være: Suspense, Pass, Merit, Enestående og cum laude.

Entré betingelser

 • Udfyld tilmeldingsskemaet, vælger at udføre testen dato.
 • Adgang bestå prøven.
 • Indsend et CV og en kort historie eller skriftlig prøve.
 • Foretag en betaling på 1.250 euro inden for en periode på ti dage maksimum efter meddelelsen om optagelse.

indgang test

Interviews vil blive afholdt på hovedkontoret Forfatterparlament School i Madrid (C / Covarrubias 1). Testen består af et spørgeskema, som vil vurdere den studerendes viden i litteratur, kunst, historie, filosofi og narrative teknikker og en skriftlig prøve, hvis forslag vil blive kendt på det tidspunkt.

financion

Det fulde beløb af den toårige Master Narrative er 12.500 euro. Writers School tilbyder to forskellige former for finansiering.

 • Op til 5 år gennem Ibercaja.
 • Op til 1,5 år gennem School of Writers.

I tilfælde af kontant betaling rabat på 2% af den samlede mængde af masteren anvendes.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk


Sidst opdateret September 12, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
12,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Spanien - Madrid
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Samlet pris for Master (2 år)