Master i Landskab og Kulturarv

Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Kulturarv er ikke fast til geografiske eller kronologiske grænser, men omhandler tematisk med arkæologiske landskaber og arkæologiske arv i mange forskellige samfund. I specialisering Landskab Arkæologi, vil kulturlandskabet blive behandlet fra mange perspektiver. Specialiseringen arkæologiske arv fokuserer på de sorter af betydninger, der arkæologiske rester kan få i det moderne samfund.

Specialiseringer

Kandidatuddannelsen Arkæologi: Landskab og Heritage skelner to specialiseringer:


Landskab Arkæologi

Landskab arkæologi er et speciale, som er godt udviklet på VU Amsterdam og UVA. Holland (skala udgravninger store) og Middelhavet (overflade undersøgelser) de danner de historiske landskaber, som feltarbejde er udført, og er også de fokuspunkter for igangværende forskningsprojekter om brugen af ​​GIS i arkæologi og villa landskaber i den nordlige del af den romerske Imperium.

Core temaer i programmet er: økologiske og økonomiske dimensioner af sammenhængen mellem menneske og landskab; den historiske lagdeling af landskaber; den 'fortid i fortiden «; landskab og identitet.


Arkæologiske arv

Arkæologi ses gradvist mere som arv, som giver det en ny social og økonomisk betydning. Dette fremmaner flere vigtige spørgsmål. Hvad, for eksempel, er arkæologisk arv? Hvordan kan vi forestiller de processer af bevaring og forvaltning? Hvilken rolle arkæologi spille i den fysiske planlægning? Hvordan arkæologiske arv management øjeblikket organiseres og finansieres i Nederlandene og i andre europæiske lande, og hvordan vil det ske i fremtiden? Disse og andre spørgsmål behandles i det program, som omfatter flere moduler fra den tværfaglige kandidatuddannelse i Heritage Studies. Vil du være en gradueret arkæolog, men også fokusere på arv ledelse og politik? Hvis ja, så er denne kandidatuddannelse er programmet for dig.

Med 'arkæologiske arv' VU Amsterdam og UVA tilbyde den eneste arkæologiske program med en specialisering, der kombinerer arkæologi og kulturarv i Holland. Selvom du får en Master eksamensbevis i arkæologi, du også tage arv kurser under dit studium. Du er også introduceret til alle facetter af det nuværende arkæologiske og den måde, "markedet" fungerer. Du er hermed i stand til at specialisere dig i politik og rådgivning.

Godt rustet til arbejdsmarkedet


Arkæologer med en mastergrad i Landskab og kulturarv er usædvanligt velegnede til at følge en professionel karriere i arkæologi. Deres konceptuelle viden om landskaber og arkæologiske rester i deres moderne omgivelser gør dem kvalificeret til at arbejde i lokale, nationale eller internationale arv management institutioner og offentlige tjenester. Også deres erfaringer med feltarbejde og dens ledelse kvalificerer dem til positioner i hollandske og europæiske virksomheder, der gør arkæologiske forskning. Deres brede viden om arkæologi også gør dem egnede til en karriere inden for sektorer som journalistik, turisme og forlagsvirksomhed. Endelig en aCasa masteruddannelse i arkæologi forbereder de studerende meget godt for ekstra undervisning på Master eller i sidste ende, ph.d.-niveau.

Internationale studerende og studerende med udenlandsk bachelor- / kandidatuddannelse


Hvis du ønsker at starte en kandidatuddannelse ved Det Humanistiske Fakultet, kan du anvende ved hjælp af vores online ansøgningssystem (følg dette link). Den departementale Eksamen Bestyrelsen vil træffe beslutning om din optagelse efter at have officielt undersøgt og evalueret dine eksamensbeviser / grader. Diplomer ukendte af bestyrelsen vil blive vurderet af skibsføreren koordinator i samarbejde med NUFFIC.

Du skal altid præsentere officielle testresultater beviser dine færdigheder i engelsk. Kun studerende, der har gennemført en fuld gymnasium eller bachelorgrad i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien kan fritages. Vi kræver en TOEFL score (score 600 papirbaserede, score 250 computerbaseret eller score 100 internet-baseret) eller en IELTS score (score 7).

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date