Master i Mediterranean Archaeology

En delt styrke UVA og VU Amsterdam er en lang tradition for at forske i Middelhavsområdet. Dette kan ses af den store mængde af feltarbejde projekter i Italien og Grækenland, samt museets samlinger i Allard Pierson Museum. De to specialiseringer forbinde med de lange, men meget aktuelle, disciplinære traditioner UVA og VU Amsterdam, som omfatter opmærksomhed for studiet af grundlaget for arkæologi, objekter og - for interaktion og tilslutning - også skabere og brugere.

To specialiseringer


Kandidatuddannelsen Mediterranean Archaeology tilbyder to specialiseringer:

Spørgsmål om objekter og folk

Denne specialisering omhandler materiel kultur, hvorved tæller den dybtgående analyse af forskellige facetter af keramik eller materiale fra begravelser og helligdomme som en introduktion til at lære mere om mennesker og fortiden. Temaerne for de undervisningsmoduler tæt forbinde med feltarbejdet af UVA og VU Amsterdam. Resultaterne fra marken, men også fra eget laboratorium forskning behandles i modulerne.

I Spørgsmål om objekter og folkeslag forskellige aspekter af materiel kultur vil blive drøftet: fra teknik og stil til den sociale rolle genstande og bygninger. Denne specialisering omfatter aspekter fra materielle kultur studier, materialevidenskab og museum arkæologi.

Middelhavs sammenkoblinger

Denne specialisering udforsker Middelhavet i videste forstand. Ved at gøre dette, det forbinder op med den aktuelle diskussion om sammenkoblinger og kulturelle udvekslinger inden for Middelhavet fra 2000 f.Kr. og frem. Temaerne for de undervisningsmoduler forbinde med feltarbejde og andre UVA / VU forskningsprojekter såsom arkæologi af udvekslinger, arkæologi og verden af ​​de homeriske epos, samspillet mellem græske kolonister og den oprindelige befolkning i det sydlige Italien, og integrationsprocesser inden den romerske Imperium.

Feltarbejde

Du lærer de færdigheder, du har brug for at gøre feltarbejde. Bortset fra at analysere, rapportering og præsentere feltdata, disse færdigheder omfatter også styring og udførelse af feltarbejde, fx foretage begrundede valg, der tilslutter sig deadlines, uddelegere opgaver og arbejde i en gruppe. Du vil lære disse færdigheder i en praktisk indstilling på en af ​​aCasa nuværende forskning steder i Holland og i Middelhavet.

Godt rustet til arbejdsmarkedet


Arkæologer med en master i Mediterranean Archaeology er usædvanligt velegnede til at følge en professionel karriere i arkæologi. De vil have kendskab til og erfaring i international arkæologisk feltarbejde, hvilket gør dem egnede til at arbejde i arkæologiske tjenester og institutioner (international) arv management. Desuden deres forståelse af den materielle kultur i Middelhavet gør dem kvalificeret til museer og uddannelsesinstitutioner. Desuden deres brede viden om mange forskellige kulturer i Middelhavsområdet er velegnet til en karriere inden for sektorer som journalistik, turisme og forlagsvirksomhed. Endelig en aCasa Master i Middelhavet Arkæologi forbereder de studerende meget godt for ekstra undervisning på Master eller i sidste ende, ph.d.-niveau.

Adgangskrav


Studerende med en bachelorgrad i Arkæologi er berettiget til optagelse på kandidatuddannelsen i arkæologi. Optagelse på grundlag af andre relaterede bacheloruddannelser er på foranledning af Undersøgelse Board. De bestemmer hvilke moduler, hvis nogen, du har brug for at gøre op. Hvis disse beløb til mere end 60 point, bliver du nødt til at tage en (kort-track) Bacheloruddannelsen i Arkæologi, før du kan starte på kandidatuddannelsen. Hvis underskuddet udgør 60 point eller mindre, bliver du nødt til at tage en pre-Master Arkæologi kursus skræddersyet til dine behov ved Undersøgelse bestyrelsen, efter afslutningen af ​​som du vil blive optaget på kandidatuddannelsen.


Ansøgning om hollandske studerende og internationale kandidater med en hollandsk grad

  • ansøgningsskema (hollandsk)
  • udskrift af registreringer (scanning af original)
  • motivations brev
  • Curriculum vitae
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date