Masterprogrammet Heritage Studies udfordrer dig til at udvikle et kritisk syn på bevarelse og transformation af geografisk arv. Vores studerende sætter pris på programmet for dets unikke integration af akademiske tværfaglige reflektioner over politik, historie, teori og praksis. Dette afslører spændinger mellem bevarelse og transformation af landskaber, byområder, arkitektur og arkæologiske rester. Baseret i verdensarvbyen Amsterdam, byder mesteren både hollandske og internationale studerende velkommen med interesse i de faglige felter inden for montering af monument, kulturarvsturisme, fysisk planlægning og design.

Kurserne i programmet Heritage Studies vil udstyre dig med viden til at reflektere, men også med metoder og færdigheder til at fungere som en arvekspert blandt arkitekter, rumlige planlæggere og beslutningstagere. Hvis du vælger master- arvestudierne, bringer du dig ind i et tværfagligt miljø, der opmuntrer dig til at indtage et rumligt perspektiv med øje for fortiden, nutiden og fremtiden. Lærere er arkitekturhistorikere, arkæologer, historikere og (historiske) geografere. Hver af dem udfører akademisk forskning som en del af forskningsinstituttet CLUE, mens de fleste også påtager sig ansvar inden for det professionelle arv.

Kandidatuddannelsen Heritage Studies tilbyder et års program på 60 ECTS. Vi kombinerer foredrag med feltrejser, gæsteforelæsere, interaktive diskussioner, gruppearbejde og casestudieopgaver såsom essays, præsentationer og forslag til transformation. Obligatoriske kurser er kernen i programmet, men efterlader mange muligheder for individuel specalisering gennem valgfrie kurser, frit valg af opgaveemner, individuelle tutorials, praktikpladser og masteropgaver. For at give dig en indikation: nylige masteropgaver har fokuseret på resterne af Atlanterhavsvæggen, Westminster Abbey som et turisthistorisk ikon, arvestrategier i krympende regioner og genbrug af stolp-gårde i Nordholland.

Fire kernemoduler er obligatoriske:

  • Historisk landskab og arkæologisk arv
  • Arkitektonisk og byplanlægningsarv
  • Biografi om landskab
  • Transformationer: Mødedesignere

Flere valgfrie moduler:

Arkæologi og arv fra det globale Amsterdam (UvA / VU)

Med tilladelse fra eksamensudvalget:

  • Praktik (maks. 12 EF)
  • Individuel reflektion a
  • Studere i udlandet
  • Andre valgfag fra andre programmer, såsom historie, byplanlægning, bygningsarkeologi eller historisk geografi
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret September 1, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EEA-studerende. € 14.600 for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date