HVORFOR?

Nedbrydning af vand og vandressourcer er en verdensomspændende problem. I betragtning af betydningen af ​​vand til socio-økonomi, menneskets sundhed og økosystemet, er en integreret tilgang nødvendig, hvis bæredygtig udvikling skal opnås.

Hvem?

Du kan være en bachelor kandidat eller en praktiserende læge med enten miljømæssige eller teknisk baggrund. Du skal være interesseret i at fremme din vand lederevner, såvel som at udvikle din evne til at arbejde tværfagligt og internationalt miljø.

Det er vigtigt at bemærke, at dette program ikke har til hensigt at foretage en "økolog" ud af en "ingeniør", eller en "ingeniør" ud af en "økolog". Det sikrer dog udtrykkeligt, at du uddybe dit vand færdigheder ved at integrere nøglen viden supplement til din egen fagområde, og ved at uddybe dine egne faglige kompetencer.

Hvad?

Du får en evne til at identificere, definere og diskutere de potentielle påvirkninger menneskelige aktiviteter har på de forskellige akvatiske økosystemer, samt en evne til at identificere, formulere og gøre en sag for passende vandforvaltning i både industri- og udviklingslande økonomier. Du skal bruge både økologiske og tekniske principper i udviklingen af ​​forebyggelse, afhjælpning og genopretning foranstaltninger, der tager højde for socio-økonomisk og folkesundheden.

HVORDAN?

Du vil beskæftige sig med problemløsning og tværfagligt samarbejde på daglig basis. Du vil blive nedsænket i et multikulturelt og multietnisk miljø (over 12 nationaliteter har hidtil deltaget dette program). Vi bruger en learning-by-doing tilgang, så du vil have "hands-on" felt- og laboratorie-projekter, seminar-baserede diskussioner og mini-workshops, hvor du vil præsentere dit eget arbejde eller i dit team. Du kan gøre dit speciale arbejde i Sverige eller i udlandet.

Curriculum skitse

  • Undervisningssproget er engelsk.
  • Alle kurser tilbydes også som single-emne kursus.

Diplom

Magisterexamen i Vattenvårdsteknik. Dette er oversat til engelsk som Master 1 år i Bæredygtig vandforvaltning.

Karriereudsigter

Denne studieordning yderligere forbereder dig til at spille en vigtig rolle i vand og relaterede sektorer, ville det være med kommuner, statslige organisationer eller konsulentfirmaer samt udføre yderligere studier.

Specifikke adgangskrav

Bachelor of Sciences (HA) eller Bachelor of Engineering (BE) i emner relateret til vand eller vandressourcer; som omfatter, men er ikke begrænset til: miljøvidenskab, miljømæssig kemi, fysisk geografi, anlægsarbejder og miljøteknik.

Færdigheder i engelsk, både mundtlige og skriftlige, svarende til engelsk B / engelsk 6, skal påvises. Du kan dokumentere, at du opfylder det engelske sprogkrav gennem visse gymnasiale (gymnasium) undersøgelser, visse universitetsstudier, eller en internationalt godkendt engelsk test.

Adgangskrav og udvælgelse

Bachelor of Sciences (HA) eller Bachelor of Engineering (BE) i emner relateret til vand eller vandressourcer, for eksempel biologi, miljøvidenskab, fysisk geografi, ingeniørarbejder og miljøteknik og engelsk B eller tilsvarende. ) English B svarer til - International English Language Testing Service (IELTS): en samlet karakter på 6,5 og ingen sektion under 5,5. - Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL): Papir-baserede: Score på 4,5 (skala 1-6) i skriftlig prøve og en samlet score på 575; Internet-baseret: Resultat af 20 (skala 0-30) i skriftlig prøve og en samlet score på 90. - Cambridge ESOL: Certificate in Advanced English, Diploma of English Studies eller Duelighedsbevis.

Udvælgelse: De fleste optjent

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Kristianstad University Sweden »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato