Mester i balkan, eurasiske og centraleuropæiske studier (beces)

Generelt

Program beskrivelse

Balkan, eurasiske og centraleuropæiske Studier (BECES) er en to-årig engelsksproget kandidatuddannelse, der fokuserer på moderne historie, politik og diplomati samt til grundlæggende sociale, kulturelle og økonomiske problemer. Det omhandler den engelsktalende publikum med en dyb og alsidig udforskning af "øst", forstået som et område bestående af Centraleuropa, Balkan-halvøen, og Post- sovjetiske område, herunder Kaukasus og Centralasien. Det giver også de studerende mulighed for at lære eller forbedre deres kendskab til nogle af de tjekkiske sprog. Programmet er bevidst struktureret til at drage fordel af den tværfaglige karakter af fakultetet, og de studerende vil blive tilskyndet til at gøre forbindelser mellem forskellige fagområder, lære at kombinere et globalt perspektiv med fokus på detaljer og lokale interesser.

De centrale kurser give et overblik over vigtige segmenter af området fra en analytisk og tværfagligt perspektiv, mens de valgfrie klasser tillade studerende at skabe deres egen specialisering. Formålet med programmet er at hjælpe eleverne skrive et speciale af tilstrækkelig kvalitet til fortjeneste publikation. Gennem universitetets netværk af udvekslingsprogrammer, kan talentfulde studerende også blive tilbudt mulighed for at lave en kort forskning besøg til et andet land i området.

Beskrivelse af evalueringskriterier optagelsesprøven og

Ud over ansøgningen, skal følgende leveres: 1. Kopi af eksamensbevis for at vise afsluttet bachelor-eller kandidatuddannelse undersøgelser eller bekræftelse af igangværende undersøgelser i det akademiske år, at disse undersøgelser vil blive afsluttet; 2. Udskrift af mærker og faglige resultater fra tidligere undersøgelser videregående uddannelser; 3. CV 4. Motivation brev Bekræftelse af undersøgelser kan erstattes med en udskrift af varemærker, forudsat at disse er fra samme akademiske år som ansøgningen.

Alle dokumenter, der ikke oprindeligt på tjekkisk, slovakisk eller engelsk skal være præcist oversat til engelsk.

Betingelser for optagelse

Den indlæggelser kommission vil vil vurdere ansøgerne på grundlag af de forelagte dokumenter og rangordne dem, ved hjælp af punkt 1 -10. Grænsen punkt for at acceptere ansøgere er indstillet af dekanen. En forudsætning for at blive accepteret, er færdiggørelsen af ​​videregående uddannelse.

Oplysninger om udøvelse af kandidater

Efter afslutningen af ​​Balkan, Eurasian, og Central European Studies program, vil de studerende erhverve et avanceret niveau af kandidatuddannelser, herunder en god beherskelse af et eller to sprog i området samt en bred og, på samme tid, dyb viden i regionen undersøgt. De vil være i stand til at åbne, men kritisk forståelse og konceptuel tænkning, og værdsætte den kulturelle mangfoldighed. Denne intellektuelle udstyr vil give dem en mulighed for at fortsætte deres egen uddannelse og finde poster relateret til problemerne i det undersøgte område i både offentlige og private sfærer.

Senest opdateret Nov 2016

Om skolen

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is c ... Læs mere

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is currently ranked among the top 2% of the world´s universities in Shanghai University’s Academic Ranking of World Universities. It is the number one university in Eastern Europe according to the The Webometrics Ranking of World Universities. Minimer