Mester i beregningsmæssige engineering

Generelt

Program beskrivelse

Master i Computational Engineering


Computational Engineering (CompEng) er en fuld tid to år (4-semester) Master Program tilbydes på VGU af Ruhr-universitetet Bochum. Undervisningssproget er engelsk. En international program, åbent for studerende fra alle lande.


Den Computational Engineering Master program forbereder de studerende i teori og praktisk anvendelse af computerbaserede simuleringsteknikker.


Simulering kommer først - Computer-baseret simulation er en vigtig del i dagens produkt udviklingsprocesser. Før bygning det faktiske produkt, ingeniører køre omfattende simuleringer for at teste deres design i et virtuelt miljø. Lad det være broer spænder over store floder, medicinsk udstyr redde liv eller kraftværker leverer energien for os alle. Ingen af ​​disse højteknologiske produkter af menneskelig opfindsomhed ville eksistere uden de forudsigelser leveret af computerbaserede simuleringer.


Bliv en simulering ekspert - Markedet job har et stigende behov for fagfolk, der er i stand til at køre og forstå sådanne computerbaserede simuleringer. Især et land, der er i rivende udvikling sin egen high-tech industri, såsom Vietnam, har brug for disse mennesker. Computational Engineering udstyrer de studerende med de centrale kompetencer til at blive eksperter på området, og dermed åbner gode jobmuligheder i forskning og udvikling.


Program Beskrivelse


Computer baseret simulation bruger realistiske numeriske modeller er blevet et uundværligt værktøj i avanceret teknisk design. Det tværfaglige Master of Science Program Computational Engineering giver de vigtigste kvalifikationer i matematik, ingeniør mekanik og datalogi, der kræves for det innovative design af højteknologiske engineering materialer, strukturer og systemer. Kendetegnet ved en syntese af det civile og maskinindustrien, numerisk materiale modellering, avancerede beregningsmetoder analysemetoder og optimering teknikker, pensum forbereder de studerende til en succesfuld karriere enten i industrien eller i den akademiske verden.


I løbet af kurset studerende opnår nøglekompetencer i tre væsentlige områder.


1. Modellering af Real World Phenomena


Eleverne lærer grundlæggende teknikker til udvikling af videnskabelige modeller for virkelige verden fænomener. Som eksempler kan nævnes den matematiske beskrivelse af balance love for faste stoffer og væsker, ikke-lineære materialemodeller eller avancerede emner som udbredelsen af ​​revner eller træthed problemer.


2. Gennemførelse i Software Systems


I forskellige praktisk opgave og studieprojekter, får de studerende hands-on erfaring med gennemførelsen af ​​videnskabelige modeller i simulering software. I løbet af kurset anvendes en bred vifte af forskellige faglige software systemer såsom Ansys, Mathematica eller Matlab. Desuden bliver de studerende velkendte moderne teknik programmering begreber, således at de kan udvikle deres egne softwaresystemer.


3. Forståelse resultater


Baseret på deres lyd teoretisk viden, studerende på Computational Engineering er i stand til at forstå, fortolke og æsler simulering resultater. I løbet af undersøgelserne, er studerende opfordres til at udvikle en kritisk holdning til de ting, de ser på computerskærmen og er lagt vægt på en grundig og kritisk gennemgang af programmet output.


I sin særlige orientering og struktur, kan Computational Engineering anses for at være unik i hele Asien.

Senest opdateret Jan 2017

Om skolen

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Wit ... Læs mere

The Vietnamese-German University (VGU) is a Vietnamese state university. Founded in 2008, VGU is based on a close cooperation between the Socialist Republic of Vietnam and the German State Hessen. Within the past years the project broadened to a German-wide cooperation. Minimer
Ho Chi Minh-byen