Mester i beregningsmæssige matematik

Generelt

Program beskrivelse

Fakultet for Elektroteknologi og Datalogi

Undersøgelse Branch

Computational Mathematics

Branch profil

Computational Mathematics har en klar fokus på de vigtige områder af anvendt matematik i forhold til andre grene af information og Kommunikationsteknologi, Som eleverne kan bruge, når der beskæftiger sig med praktiske problemer på arbejdspladsen. Eleverne får et solidt grundlag for en karriere, eller kan fortsætte i et ph.d.-program med fokus på udvikling af nye metoder til beregningsmæssige løsninger af tekniske problemer med særlig anvendelse i F & U. Computational matematik er en gren af ​​uddannelsen af ​​informations- og kommunikationsteknologi.

Key Learning Outcomes

Viden

De kandidater i denne undersøgelse program i besiddelse af en bred og dyb state-of-the-art viden og forståelse for den gren af ​​informationsteknologi, og et praktisk kendskab til anvendt matematik, sammen med de valgte anvendelsesområder. Den viden i matematik er erhvervet under Mesterens studier udgør et passende teoretisk grundlag for yderligere ph.d.-studier.

Skills

De kandidater i denne undersøgelse program kan søge efter, sortere og fortolke de relevante oplysninger til at løse et bestemt praktisk problem. De kan også beskæftige sig med komplekse problemstillinger selvstændigt og kreativt, bruge valgte handlinger, der gør brug af informations- og kommunikationsteknologi samt anvendt matematik.

- Generelle kompetencer:

En kandidat er i stand til at træffe selvstændige og ansvarlige beslutninger i nye eller ændrede sammenhænge eller i et udviklingsland miljø med hensyn til bredere sociale konsekvenser, at koordinere driften af ​​et team og bære det endelige ansvar for resultaterne. De besidder kommunikationsfærdigheder, som sætter dem i stand til at udtrykke essensen af ​​et problem, at opsummere deres egne meninger og udtalelser fra andre teammedlemmer på en forståelig måde, og at udtrykke karakteren af ​​tekniske problemer. De er forberedt til yderligere undersøgelser i ph.d.-program med fokus på udnyttelsen af ​​anvendt matematik.

Erhvervsmæssig Profiler af Kandidater

Med en god forståelse af de teoretiske aspekter af matematik, informatik og kommunikationsteknologi, en kandidat er kvalificeret til fleksibel tilpasning til kravene i arbejdspladsen, herunder forskning og udvikling. En kandidat kan finde arbejde stort set på alle områder, der bruger informations- og kommunikationsteknologi, uanset emnefeltet.

Adgangskrav

Bestemt af Dean, kan omfatte optagelsesprøven specifikke kurser taget under bacheloruddannelsen, andre formelle dokumenter.

Dimission krav

120 ECTS-point, Final statseksamen, Diploma afhandling

Kursus Struktur Diagram med ECTS

30 ECTS per semester.

Senest opdateret Nov 2015

Om skolen

VSB-TUO is the top ranked university in Czech Republic, drawing on 160+ years of research and academic excellence to provide world class education to 19,000 students from six continents. according to ... Læs mere

VSB-TUO is the top ranked university in Czech Republic, drawing on 160+ years of research and academic excellence to provide world class education to 19,000 students from six continents. according to Times Higher Education Ranking Minimer