Master i Computational videnskab

Kunne du tænke dig at konfrontere en tornado i virtual reality og forudsige sine hensigter? Eller forstå opførslen af ​​de finansielle markeder? Hvad hvis du kunne simulere resultatet af en kirurgisk procedure, før det sættes i praksis? Eller forudsige, hvordan en menneskemængde ville flytte i tilfælde af en katastrofe?

Computational videnskab er en disciplin, der har etableret sig som den tredje søjle i moderne videnskab (sammen teoretisk og eksperimentel videnskab), og involverer modellering, simulering og analyse af verdens fænomener gennem beregning. Dette har åbnet nye vinduer ud de fysiske og sociale videnskaber, geovidenskab og biovidenskab på mange niveauer af skalaen.

Studere Computational Science i Amsterdam

Universitet Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam tilbyder programmet i fællesskab. Du vil studere på Science Park Amsterdam og VU Amsterdam Campus. Sammen med flere førende videnskabelige institutter på Science Park - såsom National Research Institute for Matematik og Datalogi i Nederlandene (CWI) - vi har gået sammen om at skabe dette program. Dette giver dig unikke muligheder for at gennemføre din eksamen forskning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 13.300 for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato