Læs den officielle beskrivelse

chu

Master i Business Administration (MBA) program er designet til at forberede eleverne til at fungere, konkurrere, og udmærke sig i moderne business og give dem en forståelse af, hvordan til at samarbejde om en verdensomspændende platform. CHU fakultet har praktiske erfaringer, der supplerer sine avancerede grader, og pensum er designet til at forberede virksomhedsledere med de færdigheder til at lykkes og trives i dagens konkurrencepræget marked. Studerende studerer sammen jævnaldrende fra hele verden, hvilket bidrager til et bredt globalt perspektiv. Eleverne får et fundament i værdier, ledelse, markedsføring, regnskab, finans og andre vigtige nøgletal. Kandidater har et godt grundlag for viden, der forbereder dem til at udmærke sig i lederstillinger i enhver type virksomhed organisation.

Curriculum

Undervisningen tilgang lægger vægt konceptuelle og erfaringsbaseret læring. Som supplement til case-studiet metode er den praksis handling læring i et team sammenhæng, der forvandler læringsmiljøet i den virkelige-business-verden sammenhæng problemløsning og mulighed management. Praktikophold sikre, at eleverne besidder arbejde færdigheder ved endt uddannelse. Studerende syntetisere kursus teori med deres egen praktiske erfaring.

Program Læringsmål

Som et resultat af en vellykket gennemførelse af MBA i International Business, hver studerende viser, at de er i stand til at:

  • Deltag i en erhvervsmæssig sammenhæng.
  • Løs virkelige verdens problemer.
  • Reager på kritiske udfordringer og paradokser.
  • Adresse ledelsesmæssige spørgsmål og erhvervslivet i den globale kontekst.
  • Fokus på langtrækkende strategiske udvikling.

Specialiseringer

Regnskab specialisering

Den MBA med vægt i Regnskab er at forberede de studerende, der er interesseret i at forstå de regnskabsmæssige aspekter af erhvervslivet. Praktikophold inden for Regnskab industrien sikre, at alle elever vil have arbejde færdigheder ved endt uddannelse. Studerende vil syntetisere kursus teori med deres egen praktiske erfaring. Dette vedrører en vægt på karriere færdigheder.

Corporate finance

Den MBA med vægt i Corporate Finance er at forberede de studerende til administrative stillinger inden for industri, både i USA og i udlandet. Praktikophold inden for Corporate Finance branchen sikrer, at alle elever vil have arbejde færdigheder ved endt uddannelse. Studerende vil syntetisere kursus teori med deres egen praktiske erfaring. Dette vedrører en vægt på karriere færdigheder.

Sundhedspleje

Den MBA med vægt i Healthcare Management har til formål at forberede de studerende til administrative stillinger i voksende sundhedssektoren, både i USA og i udlandet. Praktikophold inden for sundhedsindustrien sikre, at alle elever vil have arbejde færdigheder ved endt uddannelse. Studerende vil syntetisere kursus teori med deres egen praktiske erfaring. Dette vedrører en vægt på karriere færdigheder.

miljøledelse

Den MBA med vægt i Environmental Management har til formål at forberede de studerende til administrative stillinger inden for industri, både i USA og i udlandet; dog er denne vægt designet til at øge bevidstheden om miljøspørgsmål.

FAQ / Svar

Q. Hvad er on-campus boliger ud?

EN. De kollegier på CHU er overkommelige og sjov. De er i gå afstand til alle klasseværelser, bibliotek og andre ressourcer campus. Det er også nemt at gå væk fra campus til mange lokale butikker og restauranter, og det er tæt på offentlig transport.

Vil jeg passer ind?

EN. CHU er et meget multikulturelt, multietnisk og multi-sprogligt miljø med studerende fra over 40 lande, så de fleste studerende føler sig øjeblikkeligt komfortable i deres nye hjem at få nye venner med fælles sprog, religion og kultur ofte den første dag på campus. Du er ikke alene, fordi vores medarbejdere både inden indlæggelser og andre afdelinger er også fra en række forskellige lande og kulturer, og fuldt ud forstår de spørgsmål, du måtte have om at indtaste et nyt miljø i et nyt land og vil hjælpe dig til at gøre denne overgang så glat og behageligt som muligt.

Q. Will CHU hjælpe mig sikre CPT og OPT positioner?

EN. Studerende, der har F-1-status er berettiget til CPT (læseplaner Praktisk Uddannelse) og OPT (valgfri praktik), hvis de opfylder visse kriterier. Rådgivningen ansatte på CHU kan hjælpe eleverne med at forstå de krav og færdiggøre papirarbejdet for at kvalificere og få CPT og / eller OPT positioner.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
26,491 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date