Mester i datalogi og teknik

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master i Computer Science and Engineering

Computer Science and Engineering er den akademiske disciplin afsat til studier og forskning af forskellige aspekter af informationsteknologi, som er blevet den centrale uundværlig teknologi i det 21. århundrede. Det dækker en bred vifte af emner vedrørende computing, fra det teoretiske grundlag for computing til ansøgning systemer baseret på informationsteknologi.

Vores mål er at fremme vores viden om de skoleledere, algoritmer, teknikker og applikationer for alle komponenter i edb-systemer. I betragtning af at de fleste menneskelige aktiviteter bruger oplysninger i et højteknologisk samfund, betydningen af ​​datalogi og teknik er altafgørende, ikke blot at opretholde et teknologisk forspring, men også for at forbedre folks livskvalitet.

Computer Science and Engineering afdeling på POSTECH giver bachelor og postgraduate programmer til at uddanne studerende, der bliver nationale og verdensomspændende ledere i informationsteknologi med en afbalanceret viden om teori og praksis. Instituttet udfører også verdensklasse forskning på en bred vifte af it-områder. De forskningsområder på instituttet er groft inddeles i fire områder; System og software, AI og dataanalyse, digitale medier og netværk. De videnskabelige medarbejdere i afdelingen er førende eksperter i deres forskningsområder og har gennemført omfattende forskning på de kritiske spørgsmål i informationsvidenskab. Deres forskningsresultater er godt anerkendt, og de er aktivt involveret i vigtige roller for forskningsaktiviteter i koreansk og Worldwide. Afdelingen har en regering støttet forskningscenter (ITRC) og en national forskningslaboratorium (NRL).

Uddannelsen vision for afdelingen er at stimulere og opmuntre de studerende til at blive globale ledere på højeste konkurrencemæssige niveau. For at realisere denne vision, har afdelingen omstruktureret bachelor pensum, så de studerende kan tage højt niveau kurser på avancerede forskningsemner så tidligt som muligt. Det giver også globale praktik programmer for studerende at besøge og arbejde på førende informationsteknologiske virksomheder og forskningsinstitutter, såsom Microsoft Research Asia. Mottoet for afdelingen er at vejlede eleverne til at indse verdensklasse drømme ved samarbejde og vender alle udfordringer.

Forskningen vision for afdelingen er at udføre innovativ forskning hen imod målet om at skabe den integrerede information fremtidens samfund. For at opnå denne vision, er afdelingen fremme forskning i integrerede systemer, som vil føre og opfylde industrielle behov med fokus på høj effekt kreative kerne forskning for både samfundet og industrien. Med denne fremgangsmåde, forventes synergi og harmoni mellem videnskabelige medarbejdere til at producere top notch forskningsresultater, der vil gøre afdelingen anerkendt verden over. Desuden er afdelingen planlægger at danne et partnerskab med forskningsinstituttet af en global virksomhed inden for informationsteknologi i den nærmeste fremtid. For at gøre denne vision er muligt, vil afdelingen fortsætte med at rekruttere de allerbedste fakultet medlemmer og forbedre uddannelses- og forskningsmiljø, forfølger vores mål at gøre POSTECH CSE en af ​​verdens førende inden for informationsteknologi-området.

Senest opdateret Feb 2017