Hurtigspore din karriere i politik

Politikere skaber strategiske og operationelle politikker, som gør livet bedre lokalt, nationalt og internationalt.

Giv dig selv mulighed for at få et højt overblik over de seneste offentlige sektors udvikling og indsigt. Du vil udvikle dine evner, udvide dit perspektiv, uddybe din forståelse, udfordre din tænkning - og øge din beskæftigelsesegnethed.

Du vil studere på School of Government, At lære beslutningstagere at få de bedste resultater på miljømæssige, økonomiske og sociale områder. Find ud af regeringens maskiner og få evnen til at designe, evaluere og indføre strategiske og operationelle politikker, der forbedrer vores liv.

godt forbundet

Victoria er det eneste New Zealand-universitet, der er forbundet med Australien og New Zealand School of Government (ANZSOG) - så du ved, at din kvalifikation er af højeste standard.

Vores foredragsholdere er aktivt involveret i den offentlige sektor og udveksler ideer om nøglepolitiske og ledelsesmæssige spørgsmål. De er forbundet med beslutningstagere fra lokal, regional og national regering, hvilket giver dig mulighed for at mødes og lære af dem i kendskabet.

Vi er også forbundet med vigtige offentlige og frivillige sektororganisationer som Local Government Managers (SOLGM), Local Government New Zealand (LGNZ), NZs Råd for Sociale Tjenesteydelser (NZCOSS) og Hui E! Community Aotearoa.

Master of Public Policy

  • Begynder: 17. juli 2017, 26. februar 2018, 15. juli 2018, 25. februar 2019, 7. juli 2019
  • Type: Kursusarbejde og lidt forskning
  • Beliggenhed: On-campus (Pipitea, Wellington)
  • Komplet: 180 point (11 kurser)
  • Indgang: Bacheloruddannelse og to års erhvervserfaring, eller omfattende erhvervserfaring

Internationale studerende, globale indsigter

Vær en del af en skole, der tiltrækker ikke kun lokale fagfolk, men en talentfuld gruppe internationale studerende - mange højt erfarne medarbejdere i regeringsorganisationer i deres egne lande. Udnyt de forskellige erfaringer inden for den offentlige orden og den offentlige forvaltning, som disse studerende tager til klasseværelset - giver værdifulde indsigter og bringer det sammenlignende perspektiv i live.

Karriere

Faglærte beslutningstagere er efterspurgte både i og uden for regeringen på grund af deres tekniske og kreative evner og engagement i at løse samfundets udfordringer.

Du kan finde arbejde i central, lokal eller regional regering, en Crown-enhed eller en ikke-for-profit organisation, eller en privat konsulent eller virksomhed, der er aktiv i policy-making og implementeringsprocesser.

Stipendier

Du kan søge stipendier baseret på dit uddannelsesniveau, emneområde og baggrund.

Arbejdsgiver support

Den evne, du får fra at gøre en MPP, betyder, at din arbejdsgiver kan være villig til at betale nogle eller alle dine omkostninger.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurser fra Victoria University of Wellington, Business School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date