mester i den offentlige politik

Generelt

Program beskrivelse

At give morgendagens politiske ledere de kompetencer, de har brug for for at løse samfundets mest komplekse udfordringer.

Samfundet konfronteres med komplekse og forankrede politiske udfordringer som at tilbyde overkommelig sundhedspleje, øge energisikkerheden og minimere indvirkningen på vores miljø, lette den globale fattigdom, reducere arbejdsløsheden og stimulere jobvæksten og forbedre skolens præstationer.

En Master i Public Policy (MPP) grad udstyre studerende med et sæt af kernevidenskaber i økonomi, kvantitative metoder, ledelse og politik, der giver dem mulighed for at evaluere og reagere på disse udfordringer.

McCourt School Experience

Versatile, Globale Skills Set

MPP lægger vægt på analytiske færdigheder, der gør det muligt for kandidater at være yderst effektive til at designe, analysere og implementere politik i USA og rundt om i verden.

Center for Policy World

Vores placering i Washington, DC sætter vores elever i centrum af politikverdenen, hvilket giver dem adgang til den højeste koncentration af praktikophold og job.

Ledende eksperter

Vores elever lærer fra et levende og engageret samfund af politiske forskere og praktikere, der har tjent på alle regeringsniveauer fra Det Hvide Hus til statshuset, fra Capitol Hill til føderale agenturer, og som regelmæssigt opfordres til at rådgive regeringen om alle måde at presse politiske emner på.

Et netværk af ledere

Georgetown alumni netværk er en af ​​de stærkeste og mest engagerede i verden. Vores kandidater fortsætter med at tjene i topstillinger i de offentlige, private, nonprofit og multilaterale sektorer.

TILGÆNGELIG OG AVANCERET GRAFIK

MPP er en professionel grad på kandidatniveau, men fordi erhvervserfaring ikke er nødvendig for tilmelding, kan eleverne yderligere forberede sig på deres karriere efter afslutningen af ​​deres bacheloruddannelser.

MPP PROGRAM

Fleksibel tidsplan

McCourt School tilbyder to muligheder for at fuldføre din MPP grad. Studerende i fuldtidsprogrammet fuldender MPP om to år. For dem, der ønsker at fortsætte med at arbejde, mens de tjener deres grad, kan MPP aftenprogrammet afsluttes om tre år.

 • 48 kredit grad program
 • Kernekurser: 24 point
 • Valgfag: 18 point
 • Capstone Projekt: 6 point

Hvem skal anvende?

PROBLEM SOLVERS Vi sætter pris på kritisk tænkning på alle niveauer - fra klassearbejde til bekæmpelse, frivillige aktivister til talrige crunchers.

GAME CHANGERS Vi søger studerende, der begge drømmer i levende farver og kan gøre arbejdet for at gøre deres drømme til virkelighed.

TOMORROW'S LEADERS Vi søger potentielle studerende, der ønsker at være ledere, ikke kun i USA, men rundt om i verden.

CAREER TRANSFORMERS Vi byder velkommen til fagfolk, der ønsker at genopfinde sig selv - ved at overgå til en ny sektor, industri eller kald - og vi sætter pris på deres dybtgående færdigheder og viden fra andre områder.

Adgangskrav Forudsætninger

En bachelorgrad er nødvendig for optagelse. Tidligere kurser i mikroøkonomi er påkrævet, og nogle kurser på college-niveau precalculus eller calculus anbefales til vores MPP-program. Selv om tidligere erhvervserfaring ikke er nødvendig for MPP, anbefales det og overvejes under ansøgningsrevision.

ADMISSIONS EVENTS & VISITS

Deltag i os online eller i person hele året for et omfattende overblik over vores programmer og svar på dine spørgsmål. Sessioner vil også diskutere optagelsesprocessen og kravene.
 • Spørg os eksternt. Bliv medlem af McCourt School medarbejdere og elever i en online chat, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om akademiske anliggender, optagelser, karriereydelser, studenteliv og meget mere.
 • På Campus Information Sessions. McCourt-skolen holder flere informationssessioner på campus hvert efterår og forår for potentielle studerende at lære mere om vores programmer.
 • Prospective Student Day. Hvert efterår er McCourt vært for en Prospective Student Day, hvor ansøgerne har mulighed for at deltage i klasser og sidde på paneler med fakultet, nuværende studerende og medarbejdere.
 • Graduate Messer. McCourt vil være vært for borde på en række graduate messer i hele USA.
 • Alumni og Ansøgernes Receptioner. Mød McCourt repræsentanter i dit område! McCourt vil være vært for alumni og ansøger receptioner i New York City, Boston, Chicago og San Francisco.
 • Planlæg et individuelt besøg. Hvis disse arrangementer ikke passer til din tidsplan, byder vi også velkommen individuelle besøg.

PRØVEPOLITIKOMRÅDER

 • Amerikansk indenrigsøkonomisk politik
 • International Økonomisk Politik
 • Uddannelsespolitik
 • Energi & Miljøpolitik
 • sundhedspolitik
 • Homeland Security Policy
 • Udviklingspolitik
 • Ledelse & Leadership
 • Politisk strategi og styring
 • socialpolitik
Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leadi ... Læs mere

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leading policy practitioners as both teachers and speakers. Minimer