Mester i design og projektledelse

Generelt

Program beskrivelse

Fra Master i Design og Project Management program. PMI Certificering har til hensigt at dække alle de færdigheder, du har brug for en professionel, der ønsker at udføre på området for projektledelse gennem udvikling af følgende kompetencer: - beslutningstagning. Det er den aktive udvælgelse af et emne indebærer nødvendigvis et valg mellem flere alternative handlemuligheder, der vælger én og afvisning, selv momentant, andre.

  • Resource Management. Er evnen til at bruge de tilgængelige ressourcer i forskellige situationer, med forskellige partnere og nogle gange iscenesat intensive arbejde uden at påvirke effektiviteten og / eller effektiviteten af ​​arbejdet. Proaktivitet. Evnen til hurtigt at tage føringen til vanskeligheder eller problemer, der opstår i det daglige aktivitet.
  • Innovation / kreativitet. Denne kompetence indebærer evnen til at generere ideer, metoder og processer, udvikle, berige, at udsætte dem for kritik og dom med pragmatisme og feasibility kriterier, implanterer dem til at bygge løsninger på definerede problemer eller muligheder for innovation i ethvert fagområde.
  • Orientering til præstation. Den centrale nøgle til denne konkurrence er tilbøjelighed til at få gode resultater for organisationen, også ud over de institutionelle krav.
  • Personlig Udvikling. Defineres som evnen til at vurdere hyppighed og dybde deres egen adfærd og virkeligheden omkring ham. Kend dine styrker og svagheder i både de faglige og personlige point. Ændre deres adfærd for at øge deres styrker og overvinde svagheder i International Center for Financial Training tilbyde noget andet at gøre en kandidatgrad i Design og Project Management, som læreprocessen er ikke at begrænse de daglige klasser, det strækker sig gennem de forskellige supplerende aktiviteter, vi gør hele året og fortsætter gennem de erfaringer, som vores lærere og klassekammerater.
Senest opdateret November 2014

Om skolen

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander ... Læs mere

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander y la Universidad de Alcalá, como Fundación privada, sin ánimo de lucro e independiente en su gestión. Minimer