Mester i elektroteknik

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master i Electrical Engineering

Institut for Elektroteknologi blev etableret for at træne videnskabsmænd, som er nødvendige for at opnå avanceret-land status for Koreas elektronikindustrien. Instituttets mål er at uddanne topkvalitet studerende og gennemføre forskning, der er i overensstemmelse med de mål, som POSTECH blev oprettet: støtte intensiv forskning med et lille antal udvalgte studerende. Vi bestræber også at opfylde nationale politiske målsætninger, der sigter på at omdanne Korea til en globalt konkurrencedygtig, teknologi-intensive økonomi.

Uddannelse er fokuseret på en bred vifte af grundlæggende undersøgelse og om videregivelse af ekspertise i elektronisk og elektroteknik. Institut for Elektroteknologi formår at syntetisere pædagogiske indhold, såsom elektronik, kontrol og foranstaltning engineering, computer engineering, elektronisk kommunikation engineering, elektromagnetisk bølge teknik og elektronisk materiale engineering.

De centrale områder inden for forskning og uddannelse på Institut for Elektroteknologi omfatter kontrol- og effektelektronik, kommunikation og signalbehandling, computer engineering, elektromagnetisme og mikrobølge teknik, solid-state og kvante elektronik og integrerede kredsløb og SoC design.

Institut for Elektroteknologi blev stiftet i marts 1987, samtidig med åbningen af ​​POSTECH. Afdelingen er i øjeblikket træne 186 studerende og 303 kandidatstuderende, der arbejder på MS, Ph. d.. eller kombineret masters og ph.d.-grader. Indgående freshmen repræsenterer den øverste 1% af Koreas high school-dimittender, og kandidatstuderende har fremragende akademiske poster med sunde baggrund i forskningen. Studerende er placeret under vejledning og oplæring af 32 professorer, hvis mandat blev optjent på prestigefyldte institutioner i Korea og i udlandet. De studerende er forsynet med en verdensklasse forskningsmiljø og udsøgt udstyr. Derfor er de studerende uddannes til at være globalt førende med fremragende baggrund i teori og praktiske evner.

Hver professor udfører uafhængig forskning støttet af koreanske statslige institutioner, herunder Ministeriet for videnøkonomien, Undervisningsministeriet, videnskab og teknologi, og National Research Foundation of Korea, og ved en række private virksomheder, herunder Samsung, LG, POSCO, og Hynix , samarbejde aktivt med industrien. Forskningen budget afdelingen i 2008 var ca. 11,3 mia KRW og har været stigende konsekvent på årsbasis.

Gennem årene har de videnskabelige medarbejdere i afdelingen samarbejdet med store forskningsinstitutter, herunder LG Display Technology Research Center understøttes af LG Electronics, Center for bredbånd OFDM Mobile Access støttet af Ministeriet for videnøkonomien, støttede Steel Processing Automation Research Center af POSCO, og National center for Nanomaterialer Technology støttet af Ministeriet for videnøkonomien. De fleste professorer har deltaget i Brain Sydkorea 21 og World Class University projekter, som statsfinansierede projekter, der skal dyrke højt kvalificeret arbejdskraft.

Senest opdateret Feb 2017