Master i filosofi, bioethik og sundhed (specialisering af filosofi (2 år))

The Master 's specialisering i filosofi, Bioetik og sundhed vil give dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at håndtere etiske spørgsmål i sundhedsvæsenet og sundhedspleje policy.You vil lære at reflektere over praktiske problemer fra et medicinsk, moralsk, juridisk, politisk og økonomisk perspektiv.

Behovet for tværfaglig refleksion vokser som udviklingen i samfundet fører til nye udfordringer i sundhedsvæsenet. Tag skift i ansvaret for eksempel: patienter forventes at tage større ansvar for deres egen sundhed og til at "styre sig selv", og forsikringsselskaberne bliver ansvarlig for både omkostningerne og kvaliteten af ​​sundhedspleje bestemmelser. Derudover er der mange hurtige videnskabelige og teknologiske udvikling for at tage hensyn til: fra viden om det genetiske grundlag for sygdomme, præ-implantation diagnose og IVF, til brugen af ​​plastikkirurgi for æstetisk forbedring. Så er der problemerne med netop fordeling skyldes det stigende antal behandlingsmuligheder til alle former for sygdomme, og det voksende antal mennesker, der lever godt op i alderen. En sådan udvikling medføre en ændring i den medicinske etiske dagsorden.

Programmet i en nøddeskal


Filosofi, Bioetik og Sundhed er en to-årig fuldtids-program.

Fjord år

Du kombinerer din ikke-filosofien kandidatuddannelse med med tre af vores kurser i det første år: etik, filosofisk antropologi og en introduktion til sundhedsvidenskab. De følger disse kurser, når andre elever gør deres praktik og / eller arbejde på deres speciale.

Studerende, der har en bachelorgrad i Health Sciences vil tage tre filosofi kurser og to valgfrie kurser i fx sundhed lov eller offentlig administration.

Hvis du har en bachelor i filosofi, kan du tage en modificeret to-årigt program. I det første år, vil du følge en række supplerende kurser, helst inden for sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab og jura, men andre kombinationer kan være muligt.

Andet år

Det andet år består af fire tematiske kurser, et seminar, herunder vinterdæk skole (30 ECTS), en praktisk uddannelse (12 ECTS), og et litteraturstudie og speciale (18 ECTS), som tæller både kandidatuddannelser.

Adgangskrav

  • En bacheloruddannelse, helst i Health Sciences, Jura, Medicin, filosofi, psykologi og samfundsvidenskab.
  • Den Minor i etik og social filosofi (Minor Ethiek en Praktische Filosofie, på hollandsk) undervist af Filosofi Institut ved Vrije Universiteit Amsterdam.
  • Eller et andet Minor 30 ECTS består af kurser i filosofi og etik og en 6 EF papir på en filosofisk emne, der viser din evne til at organisere dine tanker i skriftlig form kan også være acceptabelt. Den Examencommissie (Undersøgelse udvalget) for Det Naturvidenskabelige Philosophy vil afgøre om din optagelse.
  • For anden herres kravene i dette program adgangskrav gælder.


Studerende, der ønsker at starte med kandidatuddannelsen specialisering Filosofi, Bioetik og Sundhed i 2012-13, og som ikke opfylder de adgangskrav, kan sende en anmodning om optagelse til eksamen udvalg, der er angivet, hvordan de tror, ​​at opfylde kravene.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date