Historie spørgsmål. Det kandidatuddannelsen i historie på køretøjsenheden træner dig til at blive en professionel historiker. Kurset er bredt funderet, og giver dig også mulighed for at specialisere sig i et bestemt område af historien. Hver specialisering er baseret på en af ​​formændene for History Department. Forløbet af dit studie er personligt mentor af en professor. Ifølge en elev, "historie ved køretøjsenheden udmærker sig ved sin lille samfund af studerende og støtte fra personalet."

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Alle studerende følger en række grundlæggende kurser. Derudover du vælger den brede herres læseplan eller en af ​​de fem specialiseringer. Hvis du beslutter dig for at følge den brede herres læseplan så du laver dit eget valg fra de andre fag, der tilbydes. Hver specialisering er forbundet til en eller flere af formændene for History Department. Forløbet af dit studie er personligt mentor af et medlem af det videnskabelige personale. Nogle specialer er på engelsk; andre er på hollandsk, men med nogle kurser i engelsk.

SPECIALER

  • Politik og Suverænitet (hollandsk)
  • Kulturer af Viden
  • Religion og Samfund fra Antikken til i dag
  • Global Social History (15.-21. århundrede)
  • Migration og mobilitet (Historie og Antropologi, 19. 21. århundrede)

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

En master titel i historie giver dig en attraktiv beskæftigelse udsigten, som du vil udvikle bredt funderet viden og en analysemetode til læsning og skrivning. Blandt andre områder, såsom politik, journalistik eller uddannelse, kan du arbejde for offentlige institutioner, virksomheder eller internationale institutioner.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

The Master 's historie er designet til studerende med en akademisk bachelor i historien. Du kan også accepteres, hvis du har en akademisk bachelor i andre discipliner af humaniora (herunder teologi eller filosofi) eller i antropologi eller sociologi, med en betydelig historisk interesse, tilsyneladende fra en større eller specialisering svarende til mindst 30 ECTS.

Program undervist i:
Engelsk
Hollandsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato