Master i Human Movement Sciences: Sport, Motion og sundhed

Fra den seneste udvikling i sport uddannelse til nye tilgange til rehabilitering, kandidatuddannelsen i Human Movement Sciences giver state of the art indblik i de måder, hvorpå motor ydeevne kan forbedres. Fra biomekanik til psykologi. Fra motion fysiologi til neurorehabilitering. Og fra muskelfunktion til motorisk udvikling. Ved at vælge at fokusere på enten sport eller sundhed, kan du finjustere din egen profil. Med denne dybe baggrund i den menneskelige bevægelse videnskaber, vil du være godt rustet til at bidrage til denne fascinerende fagområde.

Er du interesseret i at optimere sportspræstationer, hjælpe folk med nedsat motorisk funktion, eller få en grundlæggende forståelse af, hvordan vi flytte? Så Mesterens i Human Movement Sciences er det ideelle program for dig!

Uddannelsens struktur


Kandidatuddannelsen består af to hovedspor: "Sport" og "Sundhed". Sporene er ikke strengt opdelt, men har en vis overlapning. Dette gør det muligt at sammensætte den ideelle program for hver enkelt elev.

Sport Track fokuserer ikke kun på motion og muskel fysiologi, men også på biomekanik og sport psykologi. Du lærer at modellere menneskelig udholdenhed ydeevne, hvordan muskel aktivering og muskel egenskaber er relateret til maksimal neuromuskulær ydeevne, og som psykologiske faktorer bestemme præstationer i sport.

Health Track fokuserer på bevægelsesforstyrrelser og genoprettelse af motorisk funktion i forbindelse med rehabilitering, samt på forståelsen af normal og unormal udvikling motor. Dermed er forskellige discipliner rettet, herunder koordinering dynamik, biomekanik og klinisk motion fysiologi.

Forskning Praktik

Ud over at deltage i foredrag, seminarer og øvelser, du har rigelig tid til at udføre din forskning praktik. På denne måde kan du fokusere på en topuic efter eget valg. I de fleste tilfælde er denne praktik udføres i samarbejde med en medstuderende. Selvfølgelig vil du blive overvåget intensivt af en ansat. Det er også muligt at udføre din forskning praktik i udlandet.

Dette Kandidatuddannelsen består af fire hovedspor:

  • Rehablitation
  • Biofysik i Sport
  • Sport Psykologi
  • High Performance Coaching

Karrieremuligheder


Kandidatuddannelsen giver en glimrende baggrund for en karriere i både anvendt forskning og faglig videregående uddannelse i sport og sundhed. Selvom ledelsen er som sådan ikke en del af programmet, mange kandidater tage ledelse eller politiske beslutningstagere funktioner i sport og (mentalt) sundhedspleje. Studerende forfølger en karriere i den videnskabelige forskning kan også overveje den toårige Forskning kandidatuddannelse.

Postgraduate specialiseringsmuligheder


Hvis de kombineres med et par ekstra kurser, vil kandidatuddannelsen giver dig adgang til Postgraduate program for Praktisk Sports psykolog. Dette program tager cirka et år (fuld tid) og fører til akkreditering af »Vereniging voor SportPsychologie i Nederland« som »Praktijksportpsycholoog®«.

I kombination med klinisk erfaring, kandidatuddannelsen giver også en god entry level for en American College of Sports Medicine (ACSM) certificering som en "øvelse Specialist®«.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date