Master i historie (Research)

Dette to-års program forbereder talentfulde studerende til en forskerkarriere i historien. Du kan specialisere sig i politiske, (post) koloniale historie, global social historie eller kulturhistorie. Historien Gruppen er anerkendt for sin unikke ekspertise inden for historie viden og religion, kulturarv undersøgelser, følelser studier, materiel kultur, og miljømæssige humaniora. Du vil udforske de komplekse konstellationer, hvor mennesker, genstande, rum og ideer skærer hinanden, med fokus på den rolle, magt, sociale relationer, religion og følelser. Programmet byder også eleverne mulighed for at udforske og træne færdigheder i digital analyse og reflektere over mulighederne for de nye digitale humanistiske teknikker.

Programmet i en nøddeskal


Som en historie studerende vil du lære at udvikle en kritisk holdning og ankommer originale linjer af afhøring baseret på et indgående kendskab til din forskning emne.


Du vil deltage i:

  • Core Kurser
  • Forskning Design kurser
  • Forelæsninger & masterclasses i Graduate School of humaniora
  • Seminarer for de nationale forskerskoler
  • Individuelle tutorials, praktikophold, eller studere i udlandet

I to år, udvikler vores studerende deres egen unikke specialisering, som giver et springbræt til en fremtidig forskerkarriere.

Din fremtidige karriere

Din sandsynligvis udsigten er at oprette din egen forskning som ph.d.-studerende. Du kan også gå i gang med en karriere på et forskningsinstitut: mange forskningsinstitutioner er ivrige efter at byde forskere skolet i kvalitativ og kvantitativ forskning. Men du kan også starte en karriere som historielærer, en arv ekspert, en rådgiver for regeringen eller for NGO'er, som journalist eller tekst forfatter. Investering i et forsknings herres uddannelse har vist sig at være meget indbringende for vores studerende gennem årene.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date