Master i lingvistik (forskning)

Forsknings Master i lingvistik er et to-årigt program, som vil gøre dig i stand til at udvikle sig til en professionel forsker. Programmet beskæftiger sig med lingvistik i bredeste forstand. Alle studerende tage en generel kursus inden for lingvistisk forskning i det første år. Kurset, passende kaldes Lingvistisk forskning, er undervist af tre eller fire undervisere, som hver især foredrag på historien om forskning inden for lingvistik fra perspektivet af deres egen specialisering og på de metoder og teknikker, der anvendes i deres individuelle områder.

Derudover vil du vælge et område, hvor du ønsker at specialisere sig. I løbet af programmet, vil du vælge fire kurser fra en liste over tilgængelige masteruddannelser. Du vil basere dit valg på dine egne interesser og specialisering, som du ønsker at forfølge. Vores områder af ekspertise omfatter ikke kun fonologi og syntaks, men også emner såsom tekstmæssige og / eller genre analyse, antropologiske lingvistik, anvendt lingvistik og sociolingvistik. Programmet er undervises på engelsk.

Programmet i en nøddeskal


Denne to-årigt program træner dig som forsker i teoretisk lingvistik, anvendt lingvistik, og anvendt sprog og kommunikation studier. Programmet indeholder et sæt af centrale kurser i disse områder, som alle studerende følger, men på samme tid, det giver dig mulighed for at specialisere sig i et af de tre vigtigste forskningstemaer på Institut for Sprog og Kommunikation, nemlig sprog, Erkendelse og Formidling, Sprog erhvervelse, og sprog Dokumentation. Forskerne, der arbejder inden for disse afdelinger temaer ale alle tilknyttet tværfakultære forskningsinstitutter inden for VU. Som et resultat heraf er en masse opmærksomhed på forbindelserne mellem lingvistik, de kognitive videnskaber, antropologi, kommunikationsteori og uddannelse. Der er også stor vægt på at lære at bruge forskellige metoder til sprogforskning (corpus-baserede forskning, feltarbejde, indfødte højttaler intuitioner, eksperimenter og sproglig modellering).

Et job som ... en forsker, en lærer, en editor ...

Ph.d.-studerende

Din sandsynligvis udsigten efter afsluttet din Research kandidatuddannelse er at oprette din egen forskning program som ph.d.-studerende. Dette indebærer at udføre forskning under vejledning af en vejleder, og skrive en ph.d.-afhandling om emnet.

Forsker

Du kan også gå i gang med en karriere på et forskningsinstitut uden for den akademiske indstilling. Der er mange forskningsinstitutioner ivrige efter at byde forskere skolet i kvalitativ og kvantitativ forskning.

Andre muligheder

Men du kan også gå i gang med en karriere uden for forskningsområdet, for eksempel som en redaktør, en sprogpolitik arbejdstager i uddannelse for en lokal eller national regering, eller en lærer.

Internationale studerende og studerende med en udenlandsk bachelor / kandidatgrad


Hvis du ønsker at starte en kandidatuddannelse ved Det Humanistiske Fakultet, kan du anvende ved hjælp af vores online ansøgningssystem (følg dette link). Den departementale Eksamen Bestyrelsen vil træffe beslutning om din optagelse efter at have officielt undersøgt og evalueret dine eksamensbeviser / grader. Diplomer ukendte af bestyrelsen vil blive vurderet af skibsføreren koordinator i samarbejde med Nuffic.

For generelle adgangskrav, skal du kontrollere oplysninger om de vigtigste VU hjemmeside. For at blive optaget direkte vi kræver en fuld bachelorgrad i lingvistik og en gennemsnitlig lødighed på minimalt 7,5.

Du skal altid præsentere officielle testresultater, der beviser din færdigheder i engelsk. Kun studerende, der har gennemført en fuld gymnasium eller bachelorgrad i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien kan fritages. Vi kræver en TOEFL score (score 600 papirbaserede, score 250 computerbaseret eller score 100 internet-baseret) eller en IELTS score (score 7,0).

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date