Master i litterære Studier (forskning)

Omdrejningspunktet for dette program er samspillet mellem litteratur og sociale forandringer. Fiktion er vigtigt, fordi det former den måde, vi ser verden, andre mennesker og os selv. Det er gennem fantasi, at vi kan begynde at ændre virkeligheden. I dette program vil du lære at analysere formular, sprog og materielle aspekter af tekster som bærere af kulturelle, etiske, religiøse, videnskabelige og politiske systemer af mening. Du vil lære at designe forskning, der kombinerer perspektiver fra litteraturstudier og litteraturhistorie med andre discipliner, såsom kulturelle og (post-) koloniale historie, miljømæssige og digitale humaniora, globale historie og visuel kultur.

Programmet i en nøddeskal


Som studerende på litteraturstudier vil du deltage i:

  • 3 Core Kurser, om miljømæssige humaniora, modkultur, og postkolonialisme
  • 2 Forskning Design kurser, der hjælper dig med at udvikle dit speciale projekt og designe et ph.d.-projekt
  • Forelæsninger af Graduate School of humaniora

Desuden sammen med en individuel vejleder, vil du udarbejde din egen faglige bane, baseret på kurser og tutorials på VU, Forskerskolen seminarer, og en praktikplads eller et forskningsprojekt ophold i udlandet.

Din fremtidige karriere

Den MPhil grad vil gøre det muligt for dig at arbejde som selvstændig forsker. I den akademiske verden, både hjemme og i udlandet, er forskningen kandidatuddannelsen ses som en mulig skridt mod en ph.d.. Alligevel kunne man også finde en position i journalistik, forlagsvirksomhed, eller i andre kulturinstitutioner, offentlige institutioner, eller NGO'er, der har til formål at påvirke samfundet dels gennem kulturen.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date