Master i Hydrologi

Sikring af, at der er nok vand af god kvalitet til at opfylde behovene hos verdens voksende befolkning er en skræmmende udfordring. Samfundet har brug for hydrologer at styre verdens vandressourcer. I kandidatuddannelsen i Hydrologi, vil du studere de processer, der regulerer mængden og kvaliteten af ​​vand, som det passerer gennem økosystemer, jord og floder. Vi vil give dig et solidt teoretisk grundlag, kombineret med hydrologiske forskning på områder, der spænder fra tropisk Amazonia til permafrost områder i Sibirien. En Master of Science i Hydrologi kan du forfølge en professionel eller videnskabelig karriere i hydrologi.

program Study

Vores International Hydrologi kandidatuddannelse er på engelsk og kræver to års studier for at opnå de 120 ECTS (European Credit Transfer System), som du har brug for eksamen som en Master of Science i Hydrologi.

I det første år, det Hydrologi Kandidatuddannelsen består af en kombination af forelæsninger, computer workshops, laboratorie og feltkurser. Denne periode bruges til at lære dig det grundlæggende i teoretisk og eksperimentel hydrologi. Det andet år giver yderligere specialisering i dit område af interesse, og afsluttes med en 4-6 måneders Master forskningsprojekt på Vrije Universiteit Amsterdam, eller ved ekstern international forskning eller faglige organisationer. Kandidatuddannelsen hydrologi projekt kan være et skrivebord undersøgelse (f.eks hydrologisk modellering, laboratorieundersøgelser), eller et studie inkorporerer feltmålinger. Resultatet er en kandidatafhandling.

En stor del af programmet er obligatoriske (102 ECTS ud af i alt 120 ECTS). Du kan vælge op til 18 ECTS værd af point fra kandidatuddannelsen i Hydrologi eller fra andre kandidatuddannelser i hydrologi, fysiske eller miljøvidenskab.

Karrieremuligheder


Vand er en af ​​Jordens naturressourcer, som vi simpelthen ikke kan undvære. Desuden er sikkert og rent vand bliver stadig mindre som krav fortsætter med at stige over hele verden. Det betyder, at højtuddannede hydrologer altid vil være i stand til at finde passende beskæftigelse.

Adgangskrav

 • Kandidatuddannelsen i Hydrologi kræver BSc-niveau viden om fysik, matematik, kemi og grundlæggende jord naturfagene. Den Undersøgelse Board træffer beslutning om optagelse af en ansøger. Beslutningen er baseret på ansøgerens uddannelsesmæssige baggrund. Hvis den uddannelsesmæssige baggrund skønnes utilstrækkelige, kan ansøgeren stadig blive optaget med den betingelse, at visse kurser BSc-niveau indgår i hans eller hendes kandidatuddannelse. Hvis de angivne BSc kurser end 18 ECTS, kan den studerende rådes til at følge en pre-kandidatuddannelse, før at blive optaget på kandidatuddannelsen.

 • Studerende med en bachelorgrad i Earth Sciences - Geologi eller fysisk Geografi - eller andre naturvidenskab fra hollandske universiteter er berettiget til optagelse med få eller ingen specifikke naturligvis krav i deres valgfrit program komponent.

 • HBO studerende
  Hvis du har en videregående erhvervsuddannelse (HBO) grad i en disciplin relateret til hydrologi (f.eks anlægsarbejder, hydrografi), flere BSc kurser kan være nødvendigt at indgå i valgfrit program del af din kandidatuddannelse til at bringe din grundlæggende viden, der kræves til Følg kandidatkurser op til standarder. Hvis din bachelorgrad er i et andet område, skal du kontakte Master koordinator for rådgivning om muligheden for at komme ind på kandidatuddannelsen. Hvis din uddannelsesmæssige baggrund ikke anses for tilstrækkeligt til at blive addmitted på kandidatuddannelsen, kan du i særlige tilfælde, få lov til at følge en pre-kandidatuddannelse bestående af en række BSc kurser, som kan have en varighed på 6-12 måneder.

 • Internationale studerende
  Du kan få adgang til kandidatuddannelsen i Hydrologi med en bachelorgrad i geovidenskab, geologi eller geografi. Det samme gælder, hvis du har en tre-årig bachelor i andre naturvidenskab og teknologi. Yderligere krav i form af baggrundsviden er lavet til bestemte specialer. Studerende ikke i besiddelse af en relevant bachelorgrad fra Vrije Universiteit Amsterdam kan optages på en kandidatuddannelse på fakultetet for Jorden og Biovidenskabelige Fakultet ved VU Amsterdam på grundlag af en beslutning truffet af Undersøgelse bestyrelse relevante kandidatuddannelsen.

 • Færdighedsområder krav engelsksprogede
  Vrije Universiteit Amsterdam kræver internationale ansøgere skal bestå en engelsk sprogtest.

NB Studerende, der har brug for et visum (MVV) for at indtaste Holland skal have bestået prøven og sendte den oprindelige prøvning certifikat inden den 1. juni. Alle andre studerende skal indsende testen certifikat senest inden den 1. september.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato