Master i Information Sciences

Information Sciences er den tværfaglige område spænder informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og dens praktiske anvendelse i samfundet. Er du interesseret i, hvordan information bliver skabt og forarbejdet i virksomheder og organisationer? Er du mere interesseret i anvendelsen af ​​teknologi end teknologi for sin egen skyld? Tror du det er vigtigt at overveje den rolle mennesker, organisationer og kulturer i design, modellering, kommunikation og udveksling af oplysninger? Hvis ja, så kandidatuddannelsen i Information Sciences ved Vrije Universiteit Amsterdam er et glimrende valg for dig.

Informationsvidenskaber kombinerer teknologi og organisatoriske undersøgelser på den ene side, med teknologi og kultur på den anden. Den er udstyret med kurser, der holder dig foran den hastige udvikling inden for denne sektor. Programmet fokuserer på web-applikationer og internet forskning for e-fremtidens samfund, herunder områder som e-business og e-underholdning. Kandidatuddannelsen har til formål at fremme videnskabelig indsigt og en følelse af socialt ansvar. Du vil blive bedt om at vælge kurser med en samlet værdi af 15 point fra en liste over godkendte kurser, som er forankret i vores internationale forskning.

Vores masteruddannelser kan ændre sig fra år til år for at afspejle den løbende udvikling og international informationsvidenskaber forskning. De kan omfatte gæst kurser, SIKS National Graduate Research School kurser og kurser om andre nye emner undervist af universitetets personale. Vores nuværende kurser omfatter Informationssøgning, E-Business Innovation, Software Architecture, ontologi Engineering og Multimedia Design Case.

Programmet i en nøddeskal


Kandidatuddannelsen i Information Sciences træner dig til at blive en fremragende professionel, der er i stand til selvstændigt og hold problemløsning med hensyn til design, anvendelse og praktisk anvendelse af komplekse informationssystemer i organisationer.

Vi har reorganiseret programmet for Master informationsvidenskaber for det akademiske år 2011-2012. Det nye program er givet i samarbejde med UVA-programmet "Information Studies - Menneske-Centered Multimedia". Dette UVA kandidatuddannelsen indrømmer studerende med en lignende bachelor som VU IMM bachelor. Programmet er resultatet af intensive drøftelser i det forløbne år, der involverer både vejledere og studerende medlemmer af pensum udvalg (OLCs).

Programmet er sat op på en sådan måde, at du stadig kan følge de fleste af de kurser på VU Amsterdam, hvis du foretrækker. VU og UVA kurser er planlagt på forskellige ugedage for at forhindre rejse overhead. Nye programmer altid bære risici; vi lover at håndtere alle problemer som følge af dette på en retfærdig måde, hvilket gør undtagelser, hvor det er nødvendigt. Vi takker på forhånd for dit samarbejde!

Karrieremuligheder


Kandidater af programmet arbejde i en bred vifte af industrier og offentlige institutioner, både i og uden for IKT-sektoren. De tager på stillinger som konsulenter, analytikere, designere, projektkoordinatorer, administratorer og forskere IKT program. Specifikke eksempler omfatter arbejdspladser som et e-business arkitekt i international rådgivning, en web-redaktør for et tv-selskab, en IKT-chef i en bank / forsikringsselskab, og en IKT-koordinator i et museum. Typisk kandidater får job, hvor de spiller en forbindelsesofficer rolle mellem ikt og ikke-ikt mennesker: de taler både "sprog". Og der er en enorm efterspørgsel efter sådanne mennesker. Selvfølgelig program forbereder dig også til videre uddannelse som videnskabelig forsker.

Adgangskrav

Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav.

Specifikke krav kandidatuddannelse

 • Studerende med en hollandsk foreløbig uddannelse
  The Master er åben for studerende med en akademisk bachelorgrad i Information Sciences eller på beslægtede områder som Datalogi, Informatik, Business Analytics eller kunstig intelligens. Hvis du har en bachelorgrad i et beslægtet område, kan du betinget tilmelde dig kandidatuddannelsen i Information Sciences. Kravet generelle post er en vellykket gennemførelse af en række relevante universitetskurser (enten på Vrije Univeristeit Amsterdam eller tilsvarende), der typisk omfatter følgende emner:
  • Information Sciences kurser: Forretning Modellering og Krav Engineering, Human-Computer Interaction, Information Sciences projekt.
  • Computer Sciences kurser: bund-niveau kurser i programmering, Software Engineering, og databaser.
  • Kurser fra andre fag (business / økonomi, samfundsvidenskab, kultur & kommunikation undersøgelser).
 • Studerende med en hollandsk HBO uddannelse
  Indehavere af eksamensbeviser fra udvalgte hollandsk HBO-programmer kan gives adgang efter at have fulgt en Pre-kandidatuddannelse. Denne Pre-kandidatuddannelsen er værd 30 ECTS-point. Gældende HBO programmer omfatter:
  • Forretning Datalogi
  • kommunikationssystemer
  • Computerteknologi
  • Engineering, design og innovation
  • HEAO business datalogi
  • Industriel automation
  • datalogi
  • Computer og informationsvidenskab
  • Network Infrastructure Design (NID)
  • HTS Teknisk datalogi
  • Information engineering
 • Hvis du har et diplom, der ikke er anført ovenfor, men er tæt forbundet med de nævnte, kan du kontakte Dr. Pieter de Leenheer.

 • Studieprogram Pre-master for HBO kandidater
  For yderligere information om procedurer for at komponere før Masters program for hollandske HBO kandidater se Study program pre-master for HBO kandidater (hollandsk)


Generel sprogfærdighed krav

VU Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 12,000 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date