mester i innovation

Generelt

Program beskrivelse

Master i Innovation

&nbsp

The Master 's Degree i Innovation er en on-campus "uddybning kandidatgrad", som tilbydes i Colombia sammen med muligheden for at blive tildelt en dobbelt kandidatgrad i Business Administration (MBA) med speciale i ledelse af teknologi selskaber fra Universidad Antonio de Nebrija (Spanien).

&nbsp

Denne kandidatuddannelse er designet til at uddanne ledere, konsulenter, iværksættere, offentlige ledere og forskere i avanceret viden og færdigheder med henblik på at forstå, designe og styre programmer til at fremme innovation i virksomhederne, såvel som i de nødvendige færdigheder til at lede de forskellige stadier af denne type af projekter.

&nbsp

Det er designet til at uddanne fagfolk inden for marketing, product management, og salg, ingeniører og udviklere af forsknings-og udviklingsafdelinger, og strateger og iværksættere i stand til at fungere som ledere af innovation i virksomhederne. De vil være ansvarlig for forsknings-og udviklingsområder, og produkt-og serviceudvikling, hvilket medfører en konkurrencefordel for deres virksomheder.

&nbsp

Denne masteruddannelse bidrager til løftet om værdien af ​​Universidad EAN da det fokuserer på helhedsorienteret og strategisk innovation fra et praktisk perspektiv anvendes til at løse reelle vanskeligheder, som colombianske selskaber.

&nbsp

&nbsp

Kompetencer

&nbsp

  • Lede og styre innovation og knowledge management processer med henblik på at generere bæredygtige konkurrencemæssige fordele for organisationer.
  • Diagnose kapaciteter, potentialer og behov med hensyn til innovation.
  • Fremme udviklingen af ​​innovation teams til formål at ændre produkter, processer og ledelse af organisationer med det formål at optimere deres produktivitet og konkurrenceevne.
  • Skabe værdi for organisationer gennem en effektiv anvendelse af innovation viden, erfaring og personlige og faglige kompetencer.
  • Udvikle bæredygtige forretningsmuligheder og bly projekter, der skaber økonomisk og social værdi.

&nbsp


Metode

  • The Master 's Degree i Innovation tilbyder undervisning baseret på kompetencer ved at anvende den pædagogiske model for Universidad EAN. På sigter dette vil aktive læringsmetoder skal anvendes i hver undersøgelse enheden via on-campus sessioner supplerer individuel arbejde selvstændigt læring og forberedelse.
  • Workshops, case studies og anvender øvelser er udviklet i hele det akademiske program, og dermed integrere læring og praksis i virksomhederne eller andre organisationer.
Senest opdateret Jun 2013

Om skolen

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Minimer