Mester i intelligente interaktive systemer

Generelt

Program beskrivelse

Master i intelligente Interactive Systems

Fremtidige nye teknologier vil give både interaktivitet og intelligens. Kandidatuddannelsen i intelligente Interactive Systems (IIS) omhandler begge tendenser med fokus på design, analyse og udvikling af agenter og robotter i stand til at interagere intelligent med mennesker og andre midler, der er, agenter, der kan opfatte, planlægge, handle, lære og kommunikere.

Programmets undervisere er verdenskendte forskere inden for kunstig intelligens, robotteknologi, machine learning, naturlig interaktion sprog og web intelligens. Studerende vil lære om de sprog, modeller og algoritmer, der er involveret i intelligente interaktive systemer og vil blive udsat for top-niveau forskning på området.

Dette er en teknisk kandidatuddannelse, og de studerende forventes at være bekendt med matematisk sprog og datalogi.

Målsætninger

Kandidatuddannelsen har til formål at give de studerende:

 • En solid baggrund i modeller og algoritmer til analyse, design og udvikling af intelligente interaktive systemer.
 • En indgang til forskning på højt niveau på det område, hvor de gør deres bidrag.

Undervisning personale

Programmets undervisere omfatter ICREA forskningsprofessorer Hector Geffner, Gabor Lugosi og Leo Wanner; Ricardo Baeza-Yates, direktør for Yahoo! Labs Europa; og Vladimir Estivill-Castro, i UPF og Griffith University (Australien).

Hvem er det til?

Det er et meget teknisk program, og de studerende forventes at have forudgående kendskab til matematisk sprog og datalogi. Hvis du vil anvende til programmet, skal eleverne holde en bachelor-grad i datalogi, matematik, fysik eller teknik, eller har en lignende baggrund.

Struktur

Programmet er forskningsorienteret og opdelt i tre termer, i løbet af hvilke de studerende skal udfylde 30 point værd af obligatoriske fag, 10 point værd af valgfag, og en 20-kredit forskningsprojekt.

Indhold

 • Machine Learning (Gabor Lugosi, første periode)
 • Autonome Systemer (Hector Geffner; første periode)
 • Mobile Robotics (Vladimir Estivill; første periode)
 • Forskning Metodologi (første semester)
 • Natural Language Interaktion (Leo Wanner, anden periode)
 • Web Intelligence (Ricardo Baeza, anden periode)
 • Valgfri 1 (anden periode)
 • Forskningsprojekt (tredje periode)
 • Valgfri 2 (tredje periode)

De to valgfag vælges blandt følgende: Avancerede emner i Intelligent Interactive Systems, Computational Neuroscience, Human-Computer Interaction, Billede og Video Processing, spil og underholdning, interface design, psykologi og kognitiv videnskab, Pattern Recognition, og Algoritme design. De valgfag tilbydes et semester om året og er genstand for minimum en indskrivning.

Forskningsprojekt og praktik

Studerende skal gennemføre et forskningsprojekt inden for rammerne af en af ​​Pompeu Fabra University forskningsgrupper. Som en del af deres projekt, kan eleverne gøre en praktikplads i en af ​​disse forskningsgrupper eller i en virksomhed i branchen.

Viden, færdigheder og kompetencer

 • Evnen til at udvikle reelle og virtuelle midler, såsom robotter, til at interagere med et fysisk miljø, mennesker og andre midler.
 • Kendskab til modeller og algoritmer, der er nødvendige for at løse læring, handling og interaktion i reelle eller virtuelle miljøer, der kan omfatte mennesker og andre midler.
 • Evnen til at inkorporere intelligens og interaktivitet i en bred vifte af applikationer, såsom videospil, internet, fremstilling og robotteknologi.

Karrieremuligheder

 • Internettet: intelligent webapplikationer.
 • Videospil: intelligente applikationer i spilindustrien.
 • Intelligent databehandling: data-mining fagfolk.
 • Kognitive midler til ældre.
 • Fremtidige nye teknologier og applikationer.
 • Academia: forskning i intelligente agenter, der interagerer med mennesker og andre midler.

Engelsk

Husk, at for at blive succesfuldt tilmeldt, fremlæggelse af en officiel engelsk certifikat er en væsentlig optagelse krav. Kun ansøgere, hvis modersmål er engelsk ikke behøver at pre¬sent en engelsk certifikat. Officielle resultater skal sendes direkte af den undersøgende institution til skolens Admissions Department og skal overholde de krævede minimum score: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL HIH:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 Ansøgere, der på tidspunktet for ansøgningen, stadig ikke besidder en officiel engelsk certifikat eller som er i processen med at få det skal indeholde disse oplysninger i deres optagelse applikationer. Ansøgere, der har afsluttet deres fulde bachelorgrad på et engelsktalende universitet skal indsende skriftlig dokumentation for, at undervisningssproget af deres studier var engelsk.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Læs mere

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Minimer