Master i International forbrydelser og Kriminologi (MSc)

Den unikke Kandidatuddannelsen i internationale forbrydelser og Kriminologi lærer en lille gruppe af ca. 25 elever de nødvendige intellektuelle færdigheder til at tage denne tilgang og tog dem, hvordan man anvende den viden og ekspertise til den virkelige verden situationer.

Programmet i en nøddeskal

Internationale forbrydelser og Kriminologi er en et-årig, fuld tid program. Det beskrives fuldt ud i engelsk. Programmet beskæftiger sig med internationale forbrydelser i en bred ramme. Der er fokus på den rolle, enkeltpersoner, grupper, stater og det internationale samfund. Du vil få indsigt i psykologi gerningsmænd, stifte bekendtskab med kriminologiske teorier om organisatoriske processer og diskutere politiske emner på den internationale scene. Emner som tortur, voldtægt og folkedrab diskuteres under klasse. Dette kan være følelsesmæssigt krævende, men vores endelige mål er at tage en videnskabelig tilgang til disse emner med henblik på at udarbejde foranstaltninger, der kan hjælpe med at forhindre disse typer af forbrydelser i fremtiden.

Du lærer at analysere, hvad der gør folk tortur (ætiologi), er uddannet hvordan man kan måle og undersøge disse forbrydelser (prævalens) og udfordret til kritisk reflektere over former for retsopgør (reaktion). Du gøre det ved at diskutere vigtige begreber i international strafferet og anvende kriminologiske, sociologiske og psykologiske teorier til internationale forbrydelser.

Programmet tog studerende til at blive både akademikere og professionelle. Efter endt programma, vil du være i stand til objektivt at vurdere empiriske data og kritisk kommentere teoretiske begreber på den ene side, og udkast til politikker, udvikle forebyggende strategier og gøre feltarbejde på den anden.

Karrieremuligheder


Om gennemførelse af det program, vil du være i stand til objektivt at vurdere empiriske data og kritisk kommentere teoretiske begreber. På den praktiske side, vil du være i stand til at udarbejde politiske dokumenter, udvikle forebyggende strategier og udføre feltarbejde.
Succesfulde kandidater af programmet er udstyret til at gå i gang med en karriere i en række forskellige organisationer såsom:

  • internationale straffedomstole og tribunaler
  • menneskerettighedsorganisationer
  • flygtningeorganisationer
  • ministerier
  • universiteter eller andre forskningsinstitutioner
  • mellemstatslige organisationer

Adgangskrav

  • Ansøgere skal have mindst en bachelorgrad i kriminologi, jura, samfundsvidenskab eller Statskundskab.
  • Ansøgere, der ikke opfylder ovennævnte krav (e) opfordres også til at gælde, forudsat at de har en sund akademisk baggrund og en demonstreret interesse for og viden om internationale forbrydelser.
  • Sprogfærdighedskravene: Vrije Universiteit Amsterdam kræver, at alle ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien. For hollandske studerende eller studerende, der allerede bor i Nederlandene er det muligt at tage den institutionelle TOEFL-test, at VU Amsterdam tilbyder.


Din tidligere uddannelse sammenlignes med og værdsat gennem UK NARIC sammenligning, og om nødvendigt gennem Nuffic sammenligning og validering programmer. Især studerende fra lande uden for EU, bør faktor i muligheden for, at en relevant bacheloruddannelse ikke kunne være tilstrækkeligt til at indgå denne MSc. program og deres anvendelse kan resultere i en afvisning. Det Juridiske Fakultet tilbyder ikke pre-kandidatuddannelser.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date