iværksætteri

Der er stigende erkendelse af, at små og unge ventures tegner sig for den økonomiske vækst, og at iværksætteri kan være en vigtig kilde til innovation. I Entrepreneurship specialisering, ser vi iværksætteri som de processer for at skabe og udnytte muligheder ved hjælp af nye kombinationer af ressourcer, der fører til ny værdi (sociale, samfundsmæssige og økonomiske). Kreativitet spiller en central rolle i disse processer. Vi studerer entrepreneurielle processer i alle sammenhænge, ​​hvor de forekommer: i nye virksomheder samt eksisterende (både små og store), og i institutionelle sammenhænge. Du vil lære at sætte pris på den kompleksitet og de udfordringer, der er forbundet med de meget givende iværksætteraktiviteter i alle former for virksomheder og institutioner, og også ud over: iværksætteri som livsstil.

Undersøgelse program


Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship er et fælles grad program fra University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Kurserne er oplyst ved de to Fakulteter Science. Kandidater modtage et diplom akkrediteret af begge universiteter. Programmet er værd 60 point, tager et år og er opdelt i 6 perioder. Dit primære mål i perioder 1 og 2 (september til december), vil være at få viden om relevante emner og teorier, der er forbundet med iværksætteri, så du er godt forberedt til at vælge speciale emne. I perioden 3 (Januar), så fortsætter vi med at give et overblik over relevante forskningsmetoder. I perioden 4 (februar-marts), vil du skrive et forsknings-forslag til dit kandidatspeciale, vælge de relevante forskningsmetoder til at løse dine specifikke forskningsspørgsmål og tog i de gældende forskning færdigheder. Også i perioden 4, vil vi dykke dybere ned i begrebet den entrepreneurielle proces, med vægt på at studere iværksættervirksomhed praksis og videreudvikle din kreativitet og fantasi. I perioden 5 (april-maj), du vil gennemføre din egen forskning, og du vil få mulighed for at tage et valgfrit kursus eller at engagere sig i et praktisk projekt. I perioden 6. (juni) vil du skrive dit speciale.

Karrieremuligheder


Når du har bestået alle dele af kandidatuddannelsen, vil du blive tildelt titlen Master of Science i Entrepreneurship, en fælles VU-UVA kandidatuddannelse. Denne grad er internationalt anerkendt.

Som kandidat, vil du have indgående kendskab til verden af ​​iværksætteri, og du vil have videreudviklet dine iværksætterkompetencer. Kandidater fra dette kandidatuddannelse specialisering gå videre til at blive:

 • stiftere / ejere af deres egne virksomheder
 • initiativrige i deres adfærd: at tage proaktiv, innovativ og modig handling
 • sociale iværksættere: løse samfundsproblemer og initierende social forandring
 • 'Intrapreneurer'
 • ledere til formål at skabe en iværksætterkultur
 • konsulenter med speciale i at rådgive iværksættere


De fleste af vores studerende ikke starte deres egen ventures lige efter eksamen. De fleste af dem i første omgang ønsker at erhverve mere erhvervserfaring. Heldigvis for dem, der er flere og flere virksomheder søger iværksætterforehavender medarbejderes, hvilket giver vores kandidater en klar fordel på arbejdsmarkedet. Sidst men ikke mindst, kan dette program sætte dig på en vej til at opnå en ph.d.-grad, bliver en forsker iværksætteri eller på anden måde at forfølge en akademisk karriere.

Optagelse og ansøgning


Der er strenge adgangskriterier. Disse fastsættes af Admissions bestyrelsen, der også beslutter, individuelle ansøgninger. Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav. Læs dem begge grundigt:

Specifikke adgangskrav Kandidatuddannelsen Business Administration:

 • Ansøgere, der har fået en bachelorgrad i Business Administration, økonomi eller økonometri og operationsanalyse på Vrije Universiteit Amsterdam er optaget automatisk til kandidatuddannelsen
 • Ansøgere med mindst en bachelorgrad fra et andet godkendt universitet kan antages, hvis de har en specialisering i Business Administration, bevidnet af indgående kendskab til standard litteratur beskrevet nedenfor (eller tilsvarende)
 • Ansøgere med mindst VU bachelorgrad i andre specialer kan optages til master, men afhængigt af deres grad de vil blive forpligtet til at tage ekstra kurser med et minimum af 30 point. I så fald vil deres program tage mindst et år og en halv


Standard litteratur: i henhold til specialisering af deres valg studerende antages at være grundigt bekendt med:

 • Strategi og Miljø
 • Organisatorisk Adfærd
 • Statistik
 • Organisatorisk design
 • Kvalitative og kvantitative forskningsmetoder
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 14,850 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date