Læs den officielle beskrivelse

Master i Journalistik

Det er 15-årsdagen for stolen "Journalistik og verdenslitteraturen," ved Nakhchivan State University i 2017. Uddannelsen af ​​journalisten personale begyndte på universitetet fra 2001. I 2002 "Journalistik og verdenslitteraturen" afdeling blev etableret med det formål at organisere værker systematicly og effektivt på dette område. Den første leder af stolen var I.Jafarov, ph.d. om filologi, assistant- professor. I de efterfølgende år, ph.d. om filologi, assistant- professor S.Sura førte til stol fra 2006 til 2013. I øjeblikket er stolen ledes af ph.d. om filologi Shahla Shiraliyeva.

De vigtigste retninger af videnskabelige undersøgelser af stolen er arbejdskraft problemer i det moderne Aserbajdsjan journalistik, historie og udvikling af tv og radio i Nakhchivan, i går og i dag af Nakhchivan presse, tv og radio journalistik i det enogtyvende århundrede, e-journalistik , problemerne med Aserbajdsjan journalistik historie og aktuelle problemer i international journalistik.

Uddannelsen er i to niveauer i Aserbajdsjansk (fuld tid): bachelor- og kandidatniveau.

6 er ph.d. på filologi fra 8 kolleger af stolen.

Til dannelse af journalisten personale, Media Center, University fjernsyn, "Nuhchikhan" radio, samt den "nye Thought" avis fungerer på universitetet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurser fra Nakhchivan State University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist