Master i klassikere og antikke civilisationer (Forskning)

Forskningen kandidatuddannelse har til formål at levere godt udstyrede forskere inden for Ancient Studies. Den fokuserer på de kulturer og samfund i Middelhavsområdet, Vesteuropa og Vestasien i perioden fra c. 1000 f.Kr. til 500 e.Kr..

Programmet byder på en god blanding af disciplinære og tværfaglig undervisning og forskning. Disciplinære fordi programmet bygger på de specialiseringer, der udbydes i dit bacheloruddannelse; tværfaglige fordi du gøre brug af resultaterne af relaterede discipliner i de såkaldte kerne moduler ". Det er to tværfaglige tutorials, hvor medlemmer af lærerstaben fra forskellige discipliner fra Institut for Ancient Studier og Arkæologi lære dig, hvordan man griber en delt forskning tema fra forskellige perspektiver og give teoretisk grundlag for dette tema.

Vælger forskning kandidatuddannelsen vil bringe dig ind i et inspirerende forskningsmiljø. Afdelingen for Ancient Studier og Arkæologi har været en stor succes i de seneste år med at skabe forskningsmuligheder for ph.d. og postdoc forskerstuderende, herunder store tematiske projekter, som har plads til en række ph.d. og postdoc forskerstuderende.

Programmet i en nøddeskal

Forskningen kandidatuddannelsen i Classics og ældgamle civilisationer starter i september hvert år. Uddannelsen varer to år på fuld tid. Deltidsstudium er ikke mulig.

Studerende er i stand til at følge en højt specialiseret, individualiseret studieprogram, og derfor modtager tæt personlig supervision fra deres tildelte mentorer.

To specialiseringer

Forskningen kandidatuddannelsen tilbyder en arkæologisk / historisk spor og et litterært / kulturelt spor.

Hvert spor består af en række disciplinære undersøgelse klynger, som er på linje med forskning interesser de forskellige medlemmer af lærerstaben. Disse undersøgelse klynger vil tilbyde de studerende et grundlag for at udfylde deres egne individuelle uddannelser i samråd med en mentor.

Struktur af programmet

Kandidatuddannelsen består af følgende hovedelementer:

  • to centrale moduler (tværfaglige foredrag om et tema, der varierer fra år til år)
  • en række specialiserede moduler (forelæsninger og øvelser, der kan indgå i en generel kandidatuddannelse i arkæologi, Klassikere eller Gamle Studies); valget af disse moduler vil afhænge stærkt af undersøgelsen klynge, du vælger
  • tutorial
  • to moduler på at ansøge om forskningsprojekter og skrive akademisk engelsk
  • en afsluttende afhandling

Ved afslutningen af ​​denne grad program, vil du modtage titlen Master of Arts (MA).

Bred vifte af karrieremuligheder


Akademisk karriere

Forskningen kandidatuddannelsen i Ancient Studies er den ideelle springbræt til en akademisk karriere inden for arkæologi, græsk og latin sprog og kultur, antikke historie og ASSYRIOLOGI af det første årtusinde f.Kr.. Det baner vejen for ph.d.-forskning på et universitet eller forskningsinstitut. Der er i øjeblikket i alt 26 ph.d.-studerende og 4 postdocs i departementet Ancient Studier og Arkæologi. Vi tilstræber at øge antallet af ph.d.-studerende i den nærmeste fremtid, så hvis du gør godt i din forskning kandidatuddannelsen, du står en god chance for at blive godkendt til en ph.d.-undersøgelse på Vrije Universiteit Amsterdam.

Stipendier

Det Humanistiske Fakultet ved VU Amsterdam tilbyder en række fuldt betalte ph.d. stipendier hvert år for ph.d.-studerende, der afleverer en god forskning forslag, som er i tråd med fakultetets forskningsprogram. Der er også en række forskningsprojekter på afdelingen for Ancient Studies finansieret af den nederlandske organisation for videnskabelig forskning (NWO)

Andre muligheder

Forskningen Master programsamarbejdslande Classics og ældgamle civilisationer ikke bare træne eleverne til at være akademiske forskere. Du kan finde vores alumner i udfordrende og interessante jobs som en arkæolog, klassicistiske eller konsulent i Ancient Studies i arkæologi virksomhederne, museer af klassiske oldtid, i offentlige tjenester, i universitetsbibliotekerne eller som en videnskab redaktør for en avis eller et blad. Eller hvis du ønsker at gå ind i undervisningen, kan du blive en universitetslektor eller lektor i højere faglig uddannelse (HBO).

Adgangskrav


Du kan blive optaget på Research kandidatuddannelsen, hvis du har en bachelorgrad i arkæologi, græsk og latin sprog og kultur, Gamle Studies eller Historie (med det gamle historie som din første store) fra Vrije Universiteit Amsterdam eller et beslægtet grad (herunder en i Sprog og kulturer af Mesopotamien og Anatolien) fra et andet universitet i Nederlandene eller i udlandet, hvis du opfylder følgende yderligere krav:

  • du har modtaget et mærke på 8 eller mere for din bachelor afhandling;
  • din gennemsnitlige karakter for en pakke af relevante emner, som fastlagt af Undersøgelse Board, var 8 eller højere;
  • bachelor- afhandling og projekternes rapporter fra din bacheloruddannelse, viser, at du har mærkbare forskning færdigheder;
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date