Master i Ancient History

Kandidatuddannelsen oldtidshistorie giver to specialiseringer. Hver specialisering består af to kernemoduler, der introducerer dig til en række vigtige debatter på det pågældende område ("Store Debatter i Gamle Historiske Studier"). Der er også stor vægt på tværfaglig forskning.

 • Øst-vest Konfrontationer: Der har altid været en større eller mindre grad af gensidig kulturel interaktion mellem i Mellemøsten og den græske verden. Dette gælder for religiøse og kunstneriske motiver, videnskab, skriftsystemer og den offentlige administration. Den ekspertise lærerstaben er koncentreret primært på den hellenistiske tidsalder (Alexander den Store i Mesopotamien), selv om tidligere og senere perioder er også omfattet.

 • Religion og kultur: en af de centrale temaer i denne specialisering er kulturen i den græske elite i den østlige halvdel af Romerriget.


Som en del af disse specialer, kan du vælge forskellige moduler som 'Konfrontation mellem græske og mesopotamiske kulturer "," græske elite under kejserlige tider «(begge VU)," Fremkomsten af ​​kristendommen "og" Den romerske by' (UVA). Disse foredrag perfekt overbringe den ekspertise af det akademiske personale.

Uddannelsens opbygning

Programmet omfatter 60 ECTS-point:

 • 42 point for centrale kurser
 • 18 point for et kandidatspeciale


Afhandling

Specialet (18 ECTS) rapporter om forskning udført af den studerende under opsyn af to akademiske medarbejdere, der er involveret i programmet. Emnet for specialet skal være gensidigt aftalt mellem studerende og det faglige rådgiver.

Karrieremuligheder

Kandidater fra MA i Ancient History kan finde beskæftigelse i sektorer, hvor kendskabet til gamle kultur og historie er vigtig, såsom historie magasiner, forlag, kulturelle rejse organisationer og museer. På grund af din brede baggrund du også vil blive en efterspurgt kandidat til stillinger, der kræver en til kritisk at vurdere esoteriske data og derefter sammenhængende rapportere på nævnte data i en klart og koncist.

Desuden kandidater af MA i Ancient History kan også tilmelde dig en undervisning kvalifikation (første niveau) i historien.

Efter opnåelse af en MA i Ancient History vil du også være i stand til at gøre ph.d. forskning på universiteter eller forskningsinstitutter. Både på VU og UVA Universiteter adskillige nye ph.d.-stillinger bliver tilgængelige for kandidatuddannelser kandidater. Du kan også gøre et ph.d. forskningsprojekt i din egen tid (ekstern ph.d. forsker), hvis du er i stand til at finde en kvalificeret person til at fungere som din ph.d.-afhandling vejleder. Hvis du seriøst er fokuseret på en akademisk karriere, er det bedst at tilmelde den toårige forskning Master i Classics og ældgamle civilisationer. Denne Master 's program specielt træner dig til at blive en (universitet) forsker.

Adgangskrav

Kandidatuddannelsen oldtidshistorie er åbent for studerende med en bachelorgrad fra UVA eller VU, eller med en bachelorgrad eller en tilsvarende anerkendt fra et andet godkendt universitet, i:

 • Gamle Studies
 • Arkæologi *
 • Græsk og latin Sprog og Kultur *
 • Historie *


* Forudsat at oldtidshistorie er tilstrækkeligt dækket i din bacheloruddannelse. Udover at vurdere indholdet af din bachelor, vil Eksamenskontoret bestyrelsen også tage hensyn dine undersøgelsesresultater og din motivation.


Andre Bachelor eksamensbeviser

Kommende studerende med en bachelorgrad (universitet) andre end de ovenfor nævnte, kan ikke desto mindre søge om optagelse på uddannelsen. I sådanne tilfælde vil Eksamen Board tage et kig på indholdet af den kommende studerendes bacheloruddannelse, opnået undersøgelsens resultater og generel motivation.

Ikke en VU universitetsstuderende

 • ansøgningsskema (hollandsk)
 • udskrift af registreringer (scanning af original)
 • motivations brev
 • Curriculum vitae


Så snart der er udstedt bekendtgørelsen om optagelse, vil du blive informeret om dette via Studielink. Meddelelsen om optagelse udstedes af Undersøgelse bestyrelse Graduate School.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date