mester i kommunikation engineering

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master i Kommunikation Engineering

&nbsp

Kollegiet har i øjeblikket 1 medlem af kinesiske Academy of Engineering, 1 Cheung Kong Scholar, 1 stol professor, 2 i Talent projekt for New Century af Undervisningsministeriet, 17 besøg og deltidsansatte professorer og 86 fuldtidsansatte professorer, hvoraf de fleste er indehavere af doktorgrader. Siden 2002 har kollegiet været virksomhed undervisningen arbejde, og 70% af dem har oversøiske studier eller erhvervserfaring. Hidtil har kollegiet accepteret mere end 100 udenlandske studerende hvert år ofr mester 's og ph.d.-grad, og nogle kandidater arbejder for store skåle kinesiske virksomheder og selskaber.

&nbsp

Enhver ikke-kinesisk borger med et gyldigt udenlandsk pas, der ønsker at komme til at studere på Hunan Universitetet kan henvende sig direkte til Optagelse og Vise Office International Students center, Hunan University.

&nbsp

Ansøgningsfrist: 1 juli

&nbsp

Dokumenter, der kræves:

&nbsp

1.. Ansøgningsskema i Hunan University

2.. To anbefaling breve fra professorer

3.. Bachelor certifikat og eksamen certifikat

4.. Bachelor udskrifter

5.. Research Forslag af 800 ord

6.. Foreigner Fysisk undersøgelse Form

7.. Scannet kopi af pas (fotoside og nyeste kinesiske visum hvis relevant)

8.. Ansøgningsgebyret (unrefundable)

&nbsp

&nbsp

Gebyrer

&nbsp

Deltagerbetaling: 24.000 Yuan / år

Gebyr: 400 Yuan

Forsikring: 600 Yuan

&nbsp

Ansøgning refunderes ikke.

&nbsp

&nbsp

Hunan University

&nbsp

Hunan University er beliggende ved foden af ​​den maleriske Yuelu Hill og på den vestlige bred af rislende Xiang-floden i Changsha, der er opført som en af ​​de 10 bedste lykkeligste byer i Kina i 2012. Det er et centralt universitet tilknyttet Kinas undervisningsministerium og indgår i staten 's "Projekt 211 " og "Projekt 985 " for prioriterede investeringer og byggeri.

&nbsp

Hunan University, der går tilbage til Yuelu Academy blev grundlagt i 976 e.Kr. under Song-dynastiet, har ry som "Et velkendt tusindårsrigebesat Academy og en berømt Centennial University ". Regnskabsmæssig på den gode pædagogiske tradition dannet over de sidste 10000-ulige år, vi nu har en ph.d.-skole og 23 gymnasier, der tilbyder programmer i 11 felter, dvs, filosofi, økonomi, jura, uddannelse, litteratur, historie, videnskab, teknik, ledelse, medicin og kunst.

Dagens Hunan University er blevet en moderne forsknings universitet. Vi stræber efter at bygge Hunan University i en af ​​Kinas første klasse omfattende, åbne og forskning universiteter med betydelig indflydelse i verden. Vi rekrutterer højt kvalificerede og motiverede videnskabelige medarbejdere og forskere i børsnoterede discipliner som følger til at deltage i denne indsats. Hvis du har motivationen og kvalifikationer, er du velkommen til at kontakte os og indgive en ansøgning.
 

Senest opdateret June 2013

Om skolen

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Minimer
Zhengzhou , Changsha + 1 Mere Mindre