Master i Design Cultures

Kandidatuddannelsen Design Cultures handler om studiet af produktdesign, grafisk design og mode i en bred forskelligartet kulturel kontekst. Der er fokus på både designeren som "forfatter" og den komplekse kæde af produktion, salg, forbrug og kritik, hvor design opererer og udleder sine mange forskellige betydninger. Design Cultures gendanner design som kernen genstand for akademisk interesse uden at forringe den kulturelle og materielle kontekst, hvor det opererer. Programmet kombinerer en generalist, komparativ tilgang til design med et klart fokus på historie og teori.

Karriereudsigter


Det Design Cultures kursus undervises på engelsk. Det er en internationalt orienteret kursus, der har tætte bånd til det virkelige liv praksis. Udover at studere den teoretiske og historiske baggrund for design, får eleverne mulighed for at gøre deres afgangsprojekt i samarbejde med centrale aktører i designverdenen. Studerende af Design Cultures kan se frem til en karriere i kulturinstitutioner (editor, projektleder), museer (forsker, kurator), medier, (forfatter, kritiker, producent-), regeringen (administrator, rådgiver), designbureauer (forsker, konsulent) og uddannelses- og forskningsinstitutioner (lærer, forsker).

Internationale studerende og studerende med en udenlandsk bachelor / kandidatgrad

Hvis du ønsker at starte en kandidatuddannelse ved Det Humanistiske Fakultet, kan du anvende ved hjælp af vores online ansøgningssystem, ved hjælp af følgende link. Den departementale Eksamen Bestyrelsen vil træffe beslutning om din optagelse efter at have officielt undersøgt og evalueret dine eksamensbeviser / grader. Diplomer ukendte af bestyrelsen vil blive vurderet af skibsføreren koordinator i samarbejde med NUFFIC.

Optagelse


The Master 's Kunst & Kultur er designet til studerende med en akademisk bachelor i enten design, mode, kunst eller (visuel) kulturstudier. Du kan også accepteres, hvis du har en akademisk bachelor i andre fag i humaniora (historie, journalistik, kommunikation undersøgelser) eller i antropologi eller sociologi, med en større eller specialisering i design, mode, kunst eller visuel kultur (svarende til et minimum 30 ECTS). Studerende med en historisk og teoretisk interesse i den brede inden for design er særligt velkomne.

For internationale studerende har brug for niveauet af undersøgte akademisk teori at være baseret på kursusbeskrivelsen, litteraturliste og stikprøve af akademisk skrivning, på grund af en manglende skelnen mellem anvendt og akademiske universiteter i udlandet.

Du skal altid præsentere officielle testresultater beviser dine færdigheder i engelsk. Kun studerende, der har gennemført en fuld gymnasium eller bachelorgrad i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien kan fritages. Vi kræver en TOEFL score (score 580 papirbaserede, score 237 computerbaseret eller score 92 internet-baseret) eller en IELTS score (score 6,5).

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date