Master i Komparative Kunst og Medievidenskab

Programmet Komparative Kunst og Medievidenskab fokuserer på intermedialities i relation til film, tv, digitale medier, litteratur og billedkunst. Intermedialities er crossovers og sammenhængen mellem kunst og medier, men også inden for og mellem forskellige medier. Disse er blevet intensiveret med ankomsten af ​​digitale medier og "hypermediet", der opstår af samspillet på skærmen af ​​ord, billeder og lyde og gennem konvergens i biografen, tv, radio, journalistik, e-bøger, og fotografering på nettet.

Kernekurser

Programmet er bygget op omkring fire hovedkurser: Læsning af begreber for intermedialitet, crossmedia historiefortælling, krydsformede udstillinger og kunstens sammenligning: The Cinematic City.

Første semester består af to indledende kurser om kerne teoretiske rammer for mellemstudier:

  • Læsning begreberne Intermediality;
  • Transmedia Storytelling;


I andet semester vil du få bekendtskab med intermedialities i nutidens praksis. Du vil analysere crossmedial udstillinger og nærme sig byen som en tværmediale fænomen.

  • Crossmedial Udstillinger;
  • The Art of Sammenligning: Den Cinematic By

En karriere inden for forskning, audiovisuelt arv, politik og administration


Programmet Sammenlignende Arts og Medievidenskab er en internationalt orienteret kursus, der har tætte forbindelser til det virkelige liv praksis. Ud over at få ekspertise i teoretisk og historisk forskning, vil du være i stand til at se frem til en karriere inden for områderne uddannelse og kommunikation, digital arkivering af kulturarven, eller kulturpolitik og administration. Arbejdsgivere omfatter museer, teatre, biografer, fonde og private institutioner.

Adgangskrav


Optagelse på kandidatuddannelser art og kultur, program Komparative Kunst og Medievidenskab er muligt med en bachelorgrad i kunst, film, tv, digitale medier, eller (visuel) kulturstudier. Hvis du har en akademisk bachelor i humaniora (historie, journalistik, kommunikation undersøgelser, litteraturvidenskab), en solid baggrund med et minimum af kræves i enten kunst, film, tv, digitale medier eller (visuel) kulturstudier 30 point. Studerende med en teoretisk interesse er særligt velkomne. Kandidatuddannelsen starter i september og tager et år.

Studerende, der har gennemført en anvendt BA (HBO) i kunst, film, tv, digitale medier, eller (visuel) kulturstudier, vil tage et Komparative Kunst og Medievidenskab pre-kandidatuddannelse. Den nøjagtige kombination af moduler er sat sammen af ​​undersøgelsen bord, baseret på de tidligere kvalifikationer den studerende. Vær opmærksom på at pre-Master vil være mest i hollandsk og er ikke tilgængelig for studerende, der ikke taler hollandsk. Det er ikke muligt at gøre Master deltid. Dem med en anvendt MA (HBO-MA) i kunst, film, tv, digitale medier eller (visuel) kulturstudier skal indsende deres ansøgning til Undersøgelse Board for bedømmelse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date