Master i Art Market: principper og praksis

Den kandidatuddannelse i Art Market: Principper og praksis giver de studerende viden og færdigheder i at udmærke sig i professionel karriere i kunstgallerier og auktionshuse, samt i sådanne beslægtede områder som corporate samværgemål, administration offentlig kunst, og kunst markedsmæssige tjenester.

Du vil studere galleri design og ledelse samt planlægning udstilling og design. Du vil tage klasser i moderne og nutidig kunst historie, og lære specifikke edb-applikationer til kunstverdenen. Fakultetet medlemmer er specialiserede i områder som galleri ejerskab og ledelse, markedsføring, vurdering, og kunst loven, og bringe års erhvervserfaring til klasseværelset. Hyppige gæstetalere og ekskursioner giver levende indblik i New York kunstmarked den, sammen med værdifulde netværk muligheder.

Studieordningen integrerer omfattende undersøgelser med praktisk erfaring i at skabe en egentlig udstilling. I denne unikke træk ved programmet, er studerende kuratorerne i en off-campus galleri udstilling, håndtering alle aspekter af processen, fra valg kunstnerne og spillesteder til montering af showet og designe kataloget og hjemmeside. Du vil få ekstra brancheerfaring i en påkrævet praktik, og gennemføre en kompetencegivende papir, og du vil opgradere forberedt til en bred vifte af karrieremuligheder i det globale kunstmarked.

Højdepunkter

  • The Museum at FIT og Gladys Marcus Bibliotek, med dens omfattende specialsamlinger, samt New York Public Library og Frick Art Library er blandt det væld af forskningsressourcer for studerende.
  • The Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art, Brooklyn Museum, Guggenheim-museet, og New Museum of Contemporary Art er et par af de ekstraordinære samlinger til rådighed for undersøgelsen og nydelse.
  • FIT er ideelt beliggende i Chelsea, en førende moderne kunst center, med hundredvis af gallerier i rækkevidde af campus.
  • Fakultetet anerkendte kunst fagfolk har omfattende kontakter i kunstverdenen. Klasser er suppleret med hyppige gæstetalere og besøg til nærliggende gallerier, atelierer, og museer.
  • Praktik sites har inkluderet Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum (New York og Venedig), Museum for Moderne Kunst, Museum for African Art, Hirschl & Adler Gallerier, Romare Bearden Foundation, Gottlieb Foundation, International Center of Photography og Christies og Sotheby auktionshuse.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra Fashion Institute of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date