Master i kunstig intelligens

Som en kandidatuddannelse studerende, vil du lære at udføre uafhængig forskning på området for kunstig intelligens (AI). Du vil udforske tilegnelse af viden og modellering, multi-agent systemer og teknikker til at gøre internetsøgninger mere effektiv. Kunstig intelligens er alle om intelligente miljøer, der understøtter mennesker i en meget dedikeret måde. Fordi intelligens handler om mere end bare logisk tænkning, vil du trække på viden fra hele den akademiske spektrum; fra filosofi, logik og psykologi, at informationsvidenskab, sproglig analyse og matematik.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Kunstig Intelligens varer to år og består af 120 ECTS. Uanset hvilken specialisering du vælger, du udfylde dit program ved at skrive en afhandling.
Du kan vælge mellem to programmer:

 • Socialt Aware Computing (Specialiseringer: Kognitiv Videnskab & Socialt Aware Computing)
 • Technical (Joint VU-UVA-programmet)


Kandidatuddannelsen i Kunstig Intelligens et overblik:

 • Du arbejder i studiegrupper og deltage støtter foredrag
 • Du studerer forskningsmetoder og teknikker
 • Du foretage din egen forskning
 • Du skriver et speciale
 • Obligatoriske og valgfrie fag

Hvordan dit program er struktureret afhænger af hvilken specialisering du vælger. Hver består af både obligatoriske og valgfrie fag. Et typisk eksempel på en obligatorisk komponent er Knowledge Engineering, som dækker organisatoriske aspekter af videnledelse og lærer dig, hvordan viden kan beskrives ved hjælp af moderne information modelberegninger. Andre kurser omfatter Data Mining Techniques, Intelligente Web Applications, Evolutionary Computing eller model-baserede intelligente miljøer.

Karrieremuligheder


På nuværende tidspunkt, næsten alle AI kandidater finde et job er relevant for deres grad inden for få måneder efter forlader universitetet. De kan finde arbejde i en række fag, både ledelsesmæssig og teknisk. Den slags arbejde, du er tilbøjelige til at gå ind i afhænger meget af din valgte specialisering. Hvis du har taget Organisatoriske Dynamics og selvorganisering, for eksempel, så organisatorisk rådgivning kunne være for dig. Den Cognitive Science specialisering kunne føre til en karriere i human faktor design eller anvendt human-computer interaction. Et intelligent Internet Applications specialisering betyder, at du sandsynligvis ikke vil have til at vente længe, ​​før de opkøbt af erhvervslivet eller den offentlige sektor.

Andre eksempler på job:

 • viden og information manager
 • oplysninger analytiker
 • Applikationsudvikler
 • website builder
 • softwareudvikler
 • webdesigner
 • Akademiske karrierer


En kandidatuddannelse i Kunstig Intelligens er også en geat springbræt til yderligere forskning som ph.d.-studerende ved et universitet eller specialist institut.

Adgangskrav

Kravene er delt op i Masters 'specialisering specifikke krav og generelle krav.


Specifikke krav kandidatuddannelse

 • Studerende med en hollandsk indledende uddannelse
 • For Master programmer i kunstig intelligens, kan eleverne tilmelde der har en bachelor eller Drs diplom i kunstig intelligens opnået ved et hollandsk universitet (Utrecht, Nijmegen, Amsterdam (VU, UVA), Groningen, Maastricht). Nogle af programmerne er åbne for studerende, der har en bachelor, Drs eller Master diplom i Computer Science, psykologi, biologi eller Law opnået ved et hollandsk institut eller universitet for kvalitet er anerkendt af VU University Amsterdam. Nogle af programmerne er også åbne for folk med andre eksamensbeviser, universitet eller HBO, som bedes venligst inviteret til at kontakte os, hvis interesseret i at følge en Master program på vores afdeling.
 • Studerende med en international indledende uddannelse
 • Adgang til denne Master programmet er åbent for studerende med en bachelorgrad i kunstig intelligens eller studerende fra datalogi med passende specialisering. Den studerende antages at være bekendt med programmering i Java og Prolog, at have et generelt kendskab til kunstig intelligens og en grundlæggende praktisk kendskab til datalogi, logik, matematik, psykologi og naturligt sprog forarbejdning. Under særlige omstændigheder andre studerende også kan antages til realitetsbehandling.


Generel sprogfærdighed krav

VU University Amsterdam kræver internationale ansøgere til at tage en engelsk test og indsende deres score som en del af ansøgningen. Undtagelser er lavet til studerende, der har afsluttet deres uddannelse i Canada, USA, Storbritannien, Irland, New Zealand eller Australien, eller som har fået en international studentereksamen eller europæiske studentereksamen eksamensbevis.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato